tk3s abaca 263364 023

Élettelenül találtak rá Whitney Houston lányára a fürdőkádjában

2015.01.31. 20:07

Frissítés: a TMZ szerint az otthonában eszméletét vesztett, majd újraélesztett Bobbi Kristina Brownt mesterséges kómában tartják, változatlanul az intenzív osztályon van.

Előzmények: A fürdőkádjában eszméletlenül leltek rá a 21 éves Bobbi Kristina Brownra, Whitney Houston lányára – írja a TMZ. Úgy tudják, a lányt újra kellett éleszteni, a légzése is leállt. A művelet sikerült, kórházba szállították és már magától lélegzik, de intenzív osztályon fekszik. A rendőrség szerint a georgiai Roswell North Fulton Hospital nevű kórházába vitték. (Brownék háza látható a helyi rendőrség által kiadott képen.)

Nick Gordon, a férje talált rá otthonuk fürdőszobájában, és egy barátjával próbálták újraéleszteni (később a kiérkező rendőrök is besegítettek), amíg a mentők ki nem értek. Úgy tudni, ez a barát hívta ki a mentőket is. Az egyelőre nem világos, miért vesztette el Brown az eszméletét.

Közeleg az évforduló

Mindenesetre szörnyű egybeesés, hogy drogfüggő édesanyja három éve épp egy fürdőkádban halt meg. Szoros volt a kapcsolata a lányával, akivel egyszer együtt énekelt, és a valóságshow-jukból sem maradt ki. A mostani eset után a következőket mondta Lisa Holland rendőrszóvivő a People-nek: 

Nyilvánvalóan mind tudjuk, hogy ugyanígy halt meg az édesanyja" - niylatkozta.

Bobbi Brown nagyon nehezen dolgozta fel a történteket, furcsán hatott az is, hogy Houston nevelt fiával, Gordonnal jöttek végül össze. A droggal anyjához hasonlóan neki is ellentmondásos volt a viszonya, botrányt okozott azzal például, hogy drogozós fotót posztolt, amit gyorsan törölt is mindenhonnan. Férjénél pedig tavaly merült fel, hogy ittasan balesetezett, le is tartóztatták.

Apjával, Bobby Brownnal is kusza a viszonya, hol beszélnek, hol nem. A People forrása szerint néha nagyon szeretik egymást, aztán egy kis apróság miatt úgy össze tudnak zörrenni, hogy napokig, hetekig nem beszélnek. Ugyanennek a forrásnak azt mondta Houston lánya, hogy tudja, mibe halt bele az anyja, tanult a hibájából, nem akar kábítószerezni.

érzéketlen filmesek

Nem mellékes szál az sem, hogy egy hónapja jött ki egy Whitney című dokumentumfilm, ami Houston halálát és a droggal való kapcsolatát boncolgatta. Houston családtagjai nem repestek az örömtől, Bobbi Kristina Brownnak is rosszul esett, főleg hogy semelyik családtaggal se konzultáltak a tervről. A Radar Online szerint két hete mutatkozott utoljára, a lap próbálta megszólaltatni, de nem nyilatkozott.

Az mindenesetre biztos, hogy az Instagramja alapján öngyilkossági kísérlet nem jöhet szóba, ott vidámnak tűnik a képeken, ahogy ezen is, amit szombaton készített:

bobbi1
Fotó: instagram

Ezzel ellentétben a Twitterén már látszik, hogy anyja halálának közelgő évfordulója még mindig megviseli – írja a Hollywood Life. Öt napja írta ki, mennyire hiányzik neki és férjének Houston, és voltak utalások arra, hogy egyedül érzi magát.

Posztunkat frissítjük, amint friss információkat megtudunk.