Alekosz nem érti, hogy miért, de idén nem lehet ott az év egyik legszenzációsabb eseményén, a Story-gálán. A Facebook oldalán fejezte ki bánatát, és tette fel kérdéseit, hogy miért nem kívánatos személy a szombati bulin. 

Szalai Vivien, a Story-magazin főszerkesztője, külső nyomásra persona non grata-nak nyilvánított engem a 2015-ös Story-gálával kapcsolatban.
Amikor tegnap jeleztem felé, hogy nem kaptam Meghívót, készségesen türelmet kért és intézkedéséről biztosított. Kinevezésekor megígérte, hogy ott leszek ha rajta múlik. Ma közölte: Nem tud segíteni. Akkor még sem rajta múlik? Kinek állhat érdekében nyomást gyakorolni a Story-magazin főszerkesztőjére velem kapcsolatban és miért? Vagy ez csak pusztán a főszerkesztő asszony döntése volt? Kérdésemre a főszerkesztő asszony miért nem válaszolta meg nekem ezeket a kérdéseket? Az alap kérdés pedig csak az: Miért nem gondolt rám Alapból?

Igen, miééért?

Tudjuk, hogy sovány vigasz, de mi ott leszünk a szombati Story-gálán és élőben tudósítjuk az eseményeket. Alekosz nélkül. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!