tk3s visual 262210 007

Bobbi Kristina Brown apja és szerelme a kórházi ágya mellett estek egymásnak

2015.02.04. 15:30

Whitney Houston lányának állapota egyelőre változatlan, de átvitték egy másik atlantai kórházba, hogy a lehető legjobb idegsebészek foglalkozzanak vele – írja sok amerikai forrás, köztük a TMZ. Bobbi Kristina Brown most az atlantai Emory University Hospitalben fekszik, eközben ellentmondásos hírek érkeznek arról, hogy családja hogyan viselkedik, és mit tud eddig a rendőrség.

A TMZ szerint azon megy  a veszekedés Whitney Houston és Bobby Brown, vagyis a szülei családjai között, hogy pontosan ki és hogyan látogathatja a szombat óta kómában fekvő lányt.

A Hollywoodlife saját, biztos forrásra hivatkozva arról ír, hogy a lány apja és szerelme, Nick Gordon (aki amúgy Houston nevelt fia) konkrétan a kórházi ágy mellett estek egymásnak. Brown szerint a fiú miatt fordult rosszra lánya sorsa, mert nem vigyázott rá eléggé – Gordon szerint viszont csúnya dolog rajta levezetni az összes frusztrációt, amit Whitney Houston családja miatt érez. Aztán a vitatkozásból fizikai összecsapás lett.

A CNN szerint a lány többször kinyitotta már a szemeit, de orvosai szerint ez még nem ad okot a bizakodásra, és jobb, ha kómában marad. A rendőrség egyelőre balesetként kezeli az esetet, mert nem találtak semmit, ami másra utalna.

A Fox szerint az Maxwell Byron Lomas, aki a házban volt, amikor a lányt baleset érte, nemcsak hogy Brown expasija, de priuszos dealer: legutóbb január 14-én tartóztatták le, mert terjesztési céllal tartott magánál marihuánát, volt nála receptköteles gyógyszer, és gyanús, hogy rabolni készült a nála lévő fegyverekkel. 

Az NBC tudósítását alább tekinthetik meg, ők azt írják, hogy Bobbi Kristina Brown és Nick Gordon (borítóképünkön) mégsem házasok.