Hetek óta döbbenten ülünk a VV7 előtt és nem tudunk napirendre térni a kéménybélelő viselkedése felett, ami mindennek mondható, csak férfiasnak nem. Hogy miért tartjuk rettentően cikinek és gusztustalannak VV Dennis viselkedését, hogy miért nem engednénk még a közelébe sem a lányainknak, öt pontban összeszedtük.

Élő adásban szakított a barátnőjével

Kezdjük akkor a legelején: a Komisz elsők között költözött a villába, a beköltöző show alatt pedig élő adásban alázta meg úgy a barátnőjét, hogy az távozott is a stúdióból. Már a bemutatkozó kisfilmjében kiteregette az egész országnak, hogy szexuális élete a béka segge alatt van, csajával szar a szex, az meg különösen zavaró számára, hogy a lány szüleivel élnek egy fedél alatt. Aztán szemrebbenés nélkül közölte, hogy ennyike, két éves kapcsolatát felfüggeszti, mert ő bizony rosszalkodni akar a VV7-ben.

Nem ismeri a szexben a nemet

Rólunk aztán nem lehet azt mondani, hogy prűdek vagyunk, mégis megrázó volt látni azt, ahogyan Dennis viselkedik, ha szexről van szó. Mintha nem is pornót néznénk, hanem valamilyen természetfilmet, amiben a hím állati ösztöneitől vezérelve párosodni akar, minden áron. A villalakónak hiába mondta Fanni, hogy nem szeretne közösülni, Dennis ezt a szót nem ismerte, csak azért is tuszkolta befele a farkát a lányba.

Ocsmányul beszél a csajával

Egyszerűen nem tudunk elmenni szó nélkül amellett sem, ahogyan Dennis Fannival beszél. Okés, a hastáncos természetének ismeretében nem csoda, hogy pillanatok alatt szétcseszi az ideg, de minden tetvedéknek lehordani egy nőt, akibe állítólag szerelmes, nem egy férfias jelenség.

Ahol csak tud, maszturbál

Auréliónak köszönhetően sajnos már megszoktuk a lógó vagy épp pörgő pénisz látványát a Való világban, de Dennis ezt is tudta fokozni. A faszi hobbija, hogy maszturbál, amikor csak lehet, és ott, ahol csak lehet. Komolyan azt hiszi, hogy ezt valaki jópofának találja? Vagy hogy vannak, akik erre izgulnak?

Titkolja a kislányát és nem foglalkozik vele

Plusz poén, hogy mindezek után még azzal szeretné megetetni a közönséget, hogy szegénykét kihasználta valami nő több évvel ezelőtt. A meséje szerint csak donornak kellett, nem is tartja a kapcsolatot a jelenleg ötéves kislányával. Nincs ennek a pasinak egy anyja, aki jó nagy tockost adott volna neki és felvilágosítja, a gyerek erről nem tehet, és kutya kötelessége gondoskodni róla? Nem beszélve arról, hogy a baleset ellenére jelenleg is olyan ostoba és önző, hogy  egyszer nem húzna a farkára gumit.

Tényleg nem értjük.