fontos update!

A US Weekly azt írja, a Houston-család-közeli forrásuk tagadja, hogy erre készülnének. Többet nem mondanak erről.

A Page Six cikke szerint Bobbi Kristina Brown családja úgy döntött, édesanyja, Whitney Houston halálának harmadik évfordulóján lekapcsolják az őt életben tartó gépekről. A Houstonok és a Brownok a hétvégén együtt fogadták el a nagymama, Cissy Houston javaslatát, így keddről szerdára virradó éjjel, pontosan éjfélkor fogják lekapcsolni a gépeket.

A 21 éves Brown Whitney Houston és Bobby Brown egyetlen gyermeke. Azóta kómában van, hogy január 31-én, otthonában a szerelme és egy közös barátjuk a fürdőkádban, arccal lefelé fordulva rátaláltak. Felépülésére már semmi remény, a Post forrása szerint hivatalosan is beállt az agyhalál állapota.

Eközben a TMZ arról ír, hogy a nyomozás kiderítette: Brown arca a halála előtt megsérült. Emiatt fiúja, Nick Gordon (akit a férjeként emlegetett, de nem voltak házasok) számíthat arra, hogy a rendőrök feltesznek neki néhány kérdést. A szakértők például Brown szájánál találtak aggodalomra okot adó jeleket, és az korábbi rendőri jelentésekből tudható, hogy a pár kapcsolatában sokszor fordult elő erőszak. Lomas, aki ott volt, amikor megtalálták Brown testét a kádban, úgy nyilatkozott, hogy Gordon akkor furcsán viselkedett.