18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

tk3s 485149 001

Kendall Jenner üdítő változatossággal dobja fel a mellmutogatását

2015.02.10. 16:52

Amióta Kendall Jenner beindította modellkarrierjét, azóta többször kerül hírekbe a mellével, mint az arcával. Mi is megírtuk néhány formában, hogy egy magazin két pucér Kardashian-ivadékot* is elbír, Kylie Jenner pedig hirtelen akkora melleket növesztett, hogy ihaj.

Na, hát most arról az üdítő változatosságról számolhatunk be, hogy a legutóbb előkerült képek egyikén Jenner kivételesen nem mindkét, hanem csak az egyik mellét mutatja meg, illetve a másikon melltartót visel. Nézze meg ezeket itt. Mi inkább mutatunk ugyanebből a sorozatból egy izmosférfiset.

Az az érdekes egyébként, hogy ezeken a príma modellfotókon az amúgy 19 éves Jennernek óriásmellei vannak, a valóságban azonban így néz ki. Na nem mintha sajnálnánk tőle azt a negyven deka photoshopot.

* Kim Kardashiannek és Kendall Jennernek csak édesanyja ugyanaz a személy, de Kris Jenner összes lányát a Kardashianek-gyűjtőnévvel szoktuk illetni, ahogy például a ludak csoportját libafalkának becézik.