Nemcsak Nagy Alekosznak vannak problémái a Facebook működésével, Schobert Norbi is megírta levelét az oldal alapítójának, Mark Zuckerbergnek. Az Update módszer atyja azt nehezményezi a közösségi oldalon, hogy a bejegyzései bizony már nem jutnak el a követőihez, pedig költ rendesen. Íme egy részlet:

"Úgy érzem, hogy nekem is és követőimnek is korlátozod a szabad információ áramláshoz való jogát és a közösségi jogokat. Más oldalról egy felhasználó, egy IP címről korlátlan hamis "fake" profilt hozhat létre. Ez Nálatok a tőzsdén sok user-nek látszik, de valójában táptalaja a zaklatásnak, bűnözésnek és a terrorizmusnak. Tisztelettel kérlek, a követőket ne korlátozd! Aki lájkolt az lásson, amiért megdolgoztam, az legyen! Egy IP címről pedig maximálisan két Facebook profilt engedélyezz létrehozni, hogy valós arcok, tisztességes emberek közössége legyen ez a Csoda amit alkottál!

Erre a posztra most költök Nálad ezer dollárt, hogy legalább azok elolvashassák, akik figyelméért már megdolgoztam és fizettem Neked. Tisztelettel: Schobert Norbert (Norbi Update)"

- olvasható a levélben, amelyet teljes egészében ide kattintva talál meg kommentekkel együtt. A hozzászólásokból természetesen kiderül, hogy a levelet angolra is lefordítják, és így küldik el a központnak. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!