Cicák és celebek: kell ennél több?

2015.02.17. 10:22

A sztárvilágban is vannak óriási macskafanatikusok, akik akár ölre is mennének egy olyan kijelentés hallatán, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Bizony, még a sztároknak is szükségük van a doromboló szeretetre. De ki a legcukibb cicafanatikus?

Taylor Swiftnek még a macskája is gyönyörű 

Az énekesnő Taylor Swift egy igazi macskás nő, mert még a telefonját is macskák borítják, ráadásul cicusa is tömény cukiság. A fehér, skót lógófülűnek tűnő macskát Olivia Bensonnak nevezett el. (Olivia Benson egyébként az Esküdt Ellenségek című sorozat egyik karaktere, akit Mariska Hargitay alakít.) 

lh
Fotó: instagram

Courntey Stodden műmellei közé bújt egy macska

A húszéves amerikai tévés személyiség Courntey Stodden annyira ért az önmarketinghez, hogy nem csak műmelleit pakolta ki a korábbi Feline fesztiválon, de még a macskáját is megölelgette velük. Mondjuk annyira nem tűnik cicaszeretőnek.

cs
Fotó: Northfoto

Kesha puncivillantását köszönhetjük  macskájának

A cicus sajnos arról lett híres, hogy amikor Kesha megmutatta a fotósoknak, valószínűleg megfeledkezett róla, hogy nem véletlenül szokás normális méretű bugyit vennia  szoknya alá. 

6861035 b7cba8b2428b88341229be6edf6647dc wm
Fotó: Splash

Ian Somerhalder az igazi macskafan

A Vámpírnaplók című sorozat jóképű rosszfiúja nem is egy, hanem három macskát nevel:"Mindhárom macskának más a története, más személyiséggel rendelkezik. Az egyik Hawaii-ról való, a másikat egy New York-i pincéből kellett kimenteni, míg a harmadik Kanadából származik.” - nyilatkozta. 

dsf
Fotó: instagram

James Franco a macskáival alszik

James Franco az egyik kedvenc írójáról és a legkedvesebb irodalmi karakteréről nevezte a két cicáját: Sammy és Zelda. Ráadásul annyira szereti őket, hogy még velük is alszik.

jf
Fotó: instagram

Katy Parrynél nincs nap cicafotó nélkül

Katy Perry annyira szereti a macskákat, hogy annak idején még közös macskát is vállalt a szintén cicabolond Russel Branddel. Az instagramján pedig azóta szinte nincs nap macska nélkül. 

dsfdsfa
Fotó: instagram

Kim Kardashian mindig egy kicsit végletes, de csak a szokásos

A celebségéről híres celebnő, Kim Kardashian sem maradhat kia sorból, aki például 2010-ben mindenhová vitte magával Mercy nevű macskáját.

img
Fotó: instagr.am/Kim Kardashian

Ki a legcukibb cicafan?