A sztárvilágban is vannak óriási macskafanatikusok, akik akár ölre is mennének egy olyan kijelentés hallatán, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Bizony, még a sztároknak is szükségük van a doromboló szeretetre. De ki a legcukibb cicafanatikus?

Taylor Swiftnek még a macskája is gyönyörű 

Az énekesnő Taylor Swift egy igazi macskás nő, mert még a telefonját is macskák borítják, ráadásul cicusa is tömény cukiság. A fehér, skót lógófülűnek tűnő macskát Olivia Bensonnak nevezett el. (Olivia Benson egyébként az Esküdt Ellenségek című sorozat egyik karaktere, akit Mariska Hargitay alakít.) 

Courntey Stodden műmellei közé bújt egy macska

A húszéves amerikai tévés személyiség Courntey Stodden annyira ért az önmarketinghez, hogy nem csak műmelleit pakolta ki a korábbi Feline fesztiválon, de még a macskáját is megölelgette velük. Mondjuk annyira nem tűnik cicaszeretőnek.

Kesha puncivillantását köszönhetjük  macskájának

A cicus sajnos arról lett híres, hogy amikor Kesha megmutatta a fotósoknak, valószínűleg megfeledkezett róla, hogy nem véletlenül szokás normális méretű bugyit vennia  szoknya alá. 

Ian Somerhalder az igazi macskafan

A Vámpírnaplók című sorozat jóképű rosszfiúja nem is egy, hanem három macskát nevel:"Mindhárom macskának más a története, más személyiséggel rendelkezik. Az egyik Hawaii-ról való, a másikat egy New York-i pincéből kellett kimenteni, míg a harmadik Kanadából származik.” - nyilatkozta. 

James Franco a macskáival alszik

James Franco az egyik kedvenc írójáról és a legkedvesebb irodalmi karakteréről nevezte a két cicáját: Sammy és Zelda. Ráadásul annyira szereti őket, hogy még velük is alszik.

Katy Parrynél nincs nap cicafotó nélkül

Katy Perry annyira szereti a macskákat, hogy annak idején még közös macskát is vállalt a szintén cicabolond Russel Branddel. Az instagramján pedig azóta szinte nincs nap macska nélkül. 

Kim Kardashian mindig egy kicsit végletes, de csak a szokásos

A celebségéről híres celebnő, Kim Kardashian sem maradhat kia sorból, aki például 2010-ben mindenhová vitte magával Mercy nevű macskáját.

Ki a legcukibb cicafan?