Kedd van, borús az ég, csípős hideg van, ráadásul hazánkba érkezik Vlagyimir Putyin. Ezen talán még az sem segít, hogy ma van a macskák világnapja. 

Viszont a Hal a tortán tegnapi adásának köszönhetően talán fel tudjuk kicsit vidítani: a hétfői műsorban Király Viktor látta vendégül a celebeket, ahol Demcsák Zsuzsa kissé elszomorodott, de jött Bangó Margit, aki gyorsan megvigasztalta. Ami azonban ennél is sokkal fontosabb, hogy Király Viktor egy táncos játékot eszelt ki, így végre megtekinthettük, milyen az, amikor Demcsák teljesen átadja magát a ritmusnak. Gifekben mutatjuk be a legszebb pillanatait.

Jó, persze tudjuk, hogy ez főleg bolondozás volt, és ha éppen az a cél, hogy szexin táncoljon, akkor valószínűleg nem így tolja, de attól még órákon át tudnánk nézni ezt a gifet.

Ahogy ezt is.

És az, hogy mindezt a mulatóskirállyal, Fásy Ádámmal műveli, csak még jobbá teszi az egészet.

A lábait figyelje! Ugye megvan az a bizonyos Titanic-jelenet?

A pillanatnyi elbizonytalanodás, amit sokszor láthatunk tánc közben olyan magas, csinos nőknél, akiken a mosogatórongy is jól áll, de ha bugizni kell, hirtelen iszonyú mulatságos jelenséggé válnak.

Erről pedig nyilván önnek is az a nagyon kellemetlen pillanat ugrik be, amikor szegény Gwyneth Paltrow megpróbált lazán táncolni. Vagy amikor Jessica Biel tette ugyanezt.

És így buzdította versenytársait. További kellemes keddet kívánunk!