Jó, de hogy áll a dalverseny?

Ezen a szombaton, vagyis február 21-én lesz a Dal második középdöntője, amelyen Dallos Bogi, Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, Gájer Bálint, Ív, Oláh Gergő, az Other Planet, a Passed, Szűcs Gabi és Wolf Kati fognak versenyezni egymással. Közülük négyen továbbjutnak a jövő heti döntőbe, ahol megmérkőzhetnek azokkal, akik múlt héten jutottak tovább (és van esélyük arra, hogy kijussanak a bécsi, nemzetközi fordulókra, csak a döntőt kell majd megnyerniük).

A műsorról írt gyors összegzésünket itt olvashatják el, még rövidebben azt mondhatjuk el, hogy Szabó Ádám, Boggie, Mujahid Zoltán és a Spoon vannak még versenyben (Borítóképünkön láthatók). Mindezt felfoghatjuk úgy is, hogy a magyar eurovíziós taktika a halálra untatás.

Túl vagyunk A Dal (ez az a köztévés műsor, amin kiválasztják, melyik dal képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalversenyen) felén, ami remek alkalom arra, hogy megtekintsük, milyen szettekben vezeti a műsort Tatár Csilla.

Mint az MTVA sajtóosztályától megtudtuk, Tatár szettjeit (csakúgy, mint a zsűriéit), Martinecz Andrea stylist állítja össze – neki köszönhetik a Magyarország, szeretlek! és a Ridikül című műsor ruhaválasztásait is. Tatárnak, illetve a zsűritag Rúzsa Magdinak magyar tervezők alkotásai közül válogat.

Na de ennyit a szöveges információkról – az alábbi minigalériában megtekintheti Tatár mindegyik outfitjét, a képek alatt pedig szavazóboxot talál. Nézze végig képeinket, majd válassza ki kedvencét a műsorvezető miniruhái közül! (A versenyzők ruházkodásáról, ha az valamiért jobban érdekelné, itt írtunk.)

Na, melyik szettje volt a legjobb?