Ez meg mi?

Ez a Velvet szokásos hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írtak a héten a bulvár-hetilapok. Az előző részeket itt olvashatják el.

Story

Gombos Edinának a veseköve miatt beültettek egy katétert, ugyanis gyereket vár, és az orvosai nem akarták kockáztatni, hogy a beavatkozás alatt valami baja legyen a gyereknek. Kommentár nélkül idézzük "[...] majdnem sokkot kaptam, hiszen fájdalomcsillapítás nélkül tolták fel a vesémbe és a hólyagomba, de legalább abban segít három hónapig, hogy a vizelet akadálymentesen tudjon távozni. Ez a műanyag cső viszont mozog, feszít, dörzsöl és nyom belül. A felhelyezésnél sérült szöveteket ingerli, ami gyulladásos állapotot idézett elő." Ezért most erős antibiotikumot szed.

Hosszú Katinkának nagyjából kétszáz úszódressze van, utcai ruhája viszont kevesebb. Viszont jók még rá azok, amelyeket 17 éves korában hordott. Élete legnagyobb őrültsége, hogy egyszer megevett egymás után hat hamburgert.

Ernyey Béla 72, felesége, Dóra 35 éves, és egyelőre nem akarnak gyereket, mert így, ketten, rendkívül boldogok. Ezt sok közös fotó bizonyítja, de vajon kit kell okolni azért, hogy minden szerelmespár kötelezőnek érzi a mezítláb fotózkodást?

Hien a Berklee-re jár majd, az ösztöndíja fedezi az évi nyolcmillió forintnak megfelelő tandíj felét. Hogy a másikat miből fogja kifizetni? „Félretettem, gyűjtögettem, de persze így sem lesz könnyű, hiszen a rendkívül magas tandíjon felül maga az élet is sokkal drágább odakint.”

Schobert Norbert egyszer megdugta Rubint Rékát egy harangtoronyban. 

"Farkasházi Réka és mamája, Zsuzsanna túrós-olívás rétesszivarkák."

A Story-gáláról két oldalas szponzor-összeállítást közölnek, mit ad isten, ebben is szép, nagy fotó tekinthető meg az estélyis főszerkesztőről és kedves férjéről.

Gallusz Nikolett szereti a tejfölt és a vajat.

Csiszár jenőt befogadta a felesége családja, ami igazán örömteli, tekintve, hogy házasok, és gyerekeik vannak.

Várhegyi Lucas Palmira és Peter Sramek (a Rising Star döntősei) talán járnak.

Hot!

Stohl András szerint semmi baj nincs azzal, hogy néha szereti kiereszteni a gőzt, ami esetében iszogatást jelent. (Ez úgy került szóba, hogy miután a Story-gáláról fél négy körül kirakták a társaságukat, még továbbmentek inni máshová.)

Lilunak nagyon közeli barátja lett Kajdi Csaba, aki egy modellügynökséget vezet, és úgy beszél a műsorvezetőről: "rendkívül interlligens, izgalmas személyiség, nem az a klasszikus nőtípus".

Kozso tizenöt kilót fogyott, viszont szinte nyom nélkül felszívódott az agyából a vérömleny - mondja dj Dominique.

A lap szerint „úgy jó a pasi, ha fehér!”.

Egy összeállításból kiderül: Gombos Edina és férje legszívesebben a lányuk ágya melletti pelenkázón szexelnek., Erdélyi Mónika színlelte már az orgazmust, Rubint Réka pedig nimfomániásnak vallja magát.

Best

Stohl András azt a párválasztási tanácsot adta lányainak, hogy ne olyan fiújuk legyen, mint ő.

Nyertes Zsuzsa csak a magazinnak mutatta meg azt a fehérneműt, amelyet esküvője napján visel majd. Hogy miért feketét fog felvenni a fehér menyasszonyi ruhája alá, ne kérdezzék, ahogy azt sem, miért mutatta meg magát két fehérneműszettben és bundában is. 

Kiskegyed

A Simicska-portrén felül is van érdekesség: Zalatnay Sarolta Add vissza a babaruhát című dalát Elijah Wood felhasználta djzés közben :D "Cini egyáltalán nem haragszik ezért, de azt mondja, hogy egy ilyen lépésnek természetesen jogi és anyagi vonzatának is kell lennie. Ezért ő szívesen kiutazna Hollywoodba, hogy tárgyaljon a színésszal a dal jogdíjáról. Aminek a nyelv sem lehet akadálya, hiszen az énekesnő nagyon jól beszél angolul." 

Bánsági Ildikó még mindig várja az igazit.