A Való Világ 7 utolsó előtti párbaját VV Laci nyerte. A stúdióba VV Laci teljesen karót nyelve érkezett, VV Fanni pedig teljesen felspannolva. A párbaj alatt VV Laci szinte meg sem szólalt, csak annyi volt a mondanivalója, hogy VV Fannit szapulta azért, mert ez utóbbi a stúdióba indulás előtt levert három felest, mert izgult, és aztán ezzel magyarázta azt, hogy mennyire fel volt pörögve. 

Ennek ellenére VV Laci simán, közel tíz százalékos előnnyel nyerte meg a párbajt. "Mi van tündérfalvi? Kapd be" - üvöltötte oda ellenfelének igazán elegánsan a párbaj megnyerése után, miközben VV Fanni elbőgte magát. 

"Majdnem kiesett a lábzselém, olyan izgatott vagyok" - érkezett VV Fanni a stúdióba. A lábzselé egyébként egy zselés csík, amit a cipőbe lehet tenni, hogy ne csúszkáljon benne az ember lába.

A mostani párbaj abból a szempontból is különleges volt, hogy a villába visszatérő VV Lacit egyáltalán nem várták ujjongással a többiek, Dóri lepacsizott vele és ennyi. Dennis magába roskadt, de a többiek nem szívatták. "Annyira durva volt, hogy közjegyzőt kellett hívni" - mondta VV Laci a többieknek a párbajról. (Közjegyzőt egyébként minden alkalommal hívnak az eredmények hitelesítéséhez.)

  laci

A párbaj előtt VV Fanninak volt még egy jó mozzanata, amikor VV Dórival vitatkoztak egyet, itt ugyanis tisztán kijött, hogy két mekkora géniusz szellemi csatáját láthattuk:

- Szánalomfalvi vagy! Te mondod nekem, hogy én? - vágta Dóri Fanni fejéhez.

- Olyan hazugságokat állítasz, amik nem igazak - replikázott Fanni.

A műsor utolsó hetére VV Robin, VV Dennis, VV Laci és VV Dóri fordulhatnak, Közülük a Robin-Laci-Dóri trió között viszonylag erős kötelék van.