Az Éden Hotel harmadik szériájának első estéje után a fiúk egy ágyban fetrengve sztorizgattak egymásnak arról, hogy ki mennyire itta le magát, és mire emlékszik, Naomi pedig pörgette az agyát:

Nem csak azért gondolkozok, mert úgy érzem, hogy szükség lenne rá. Olyan jó érzés gondolkodni, pörgetni az agyamat

– mondta a lehetetlenül szőke hajú lány, aki rosszul van Adritól, mert szerinte pórázon tartja focista Patrikot.

Utóbbi kettő egyébként megbeszélte, hogy mostantól csak haverok lesznek, úgyhogy gyorsan bele is másztak egymás arcába:

Adrinak egyébként egy nap után olyan féltékenységi rohamai vannak, hogy még azért is őrjöngött, hogy párja, Patrik egy másik fiúval beszélgetett. Hogy Patrik lecsillapítsa a lányt, gyorsan bebújt vele a paplan alá, ahol nagyon mocorogtak, de elképzelésem sincs, hogy mit műveltek.

Hogy legyen egy kis konfliktus is, a fiúk elvitték randizni a csábítóként érkező, botoxolt arcú playmate Mariannát, aki pont úgy beszél, mint akinek folyamatosan infúzión adagolják a morfiumot.  

A műsorkészítők odadobtak a sáros tengerpartra egy fotelt, amibe beleültették a mimika nélküli nőt, a fiúkat meg leguggoltatták köré. A randi lényege az volt, hogy Mariannának meg kellett ismernie a fiúkat, hogy eldönthesse, melyiket válassza párjául.

A playmate Bencét választotta, de Bence korábbi párját, Apolkát még nem küldték haza, csak berakták a szingliszobába, vagyis maradt egy kis esélye, hogy megnyerje a játékot.

Ezek történtek még:

  • a lakók imádják a face to face kifejezést használni
  • egy nap után a lányoknak máris lekopott a körömlakkja
  • Naomi ismét kreált egy csodás szót, mikor azt mondta:

Lehet téged manuperálni! 

Kommentálná? A Facebookon tegye!