Az Éden hotel szerdai adása igazából semmiről sem szólt. Volt benne egy kétperces jelenet, amiben a pillanatnyilag pár nélkül maradt Apolka kapott egy fekete rózsát, amiről nem tudni pontosan, hogy mire való. Ez majd csak a holnapi adásból derül ki.

A játékosok a ceremónia előtt bemutatták, hogyan tudnak taktikázni: folyamatosan hazudoznak egymásnak. A rózsaceremónia után pedig arról votl szó, hogy akkor Apolka kiesett-e a játékból, vagy védettséget kapott, vagy választhat magának új párt, vagy mi lesz.

A műsor a harmadik napon teljesen sótlan volt, hiába volt egy drámai esemény, meg egy születésnapi köszöntés is, semmi lerészegedés, tajtékzás, bokorba ugrálás, bőrőndbe hányás nem történt, csak a vergődés ment egész nap. Bár Dominik azért elég szépen összekuszálta a szemeit a bárpultnál, ezzel megmentve a banda becsületét, illetve Bence és Patrik hozta még a formáját, de erről egy kicsit később.

Az általános érdektelenségben legalább a nézőknek volt ideje azon gondolkozni, hogy vajon Berki Krisztián hogyan lát ki a fejéből, amikor süt a nap.

A fiúk és a lányok egyébként egyelőre külön mozognak, a fiúk leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy feszegessék az izmaikat, meg együtt bandázzanak.

Az adás végén Dominik megkörnyékezte a pár nélkül maradt Apolkát, hogy mi lenne, ha összeállnának, valamint kaptunk pár képkockát abból, hogy Bence és Patrik azért elég jól tudnak szórakozni.

Patrik pucéron parádézott egy kicsit a jacuzziban, meg rácsapott a partnere fenekére.

Bence belógatta a farkát a többieknek.

Majd mindketten beájultak az ágyukba.