Ismét leszögezném, hogy Lena Dunhammel egyáltalán nem az a problémánk, hogy nincs tökéletes teste. Sőt emiatt inkább szerethető karakter lehetne. Az HBO-n futó sorozata, a Girls pont ezért is működik.

Csak az a baj, hogy Dunham annyira irritálóan tolja az arcunkba a pucér önmagát, hogy már egyáltalán nem irigyeljük, amiért így is le mer vetkőzni. Direkt úgy posztol, hogy a kép semmiképpen se legyen előnyös. 

The journey continues. I haven't been in this position since sophomore year! Hyuck yuck yuck @kohayoga

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

A múltkori bimbótapaszos képéről már nem is beszélve. Megint egy tök fölösleges, öncélú magamutogatás. Kibírtuk volna, ha csak ruhában látjuk a Girls főszereplőjét. 

A sorozatában pedig akkor is képes egy egész részt eltölteni ebben a bikiniben, amikor a többiek már rég felöltöztek. Általában az ember nem tölt 24 órát fürdőruhában. Lena Dunham viszont igen. 

A bugyi pingpong szintén egy érdekes momentum volt az egyik epizódban. Mondhatnánk, hogy ez csak egy fikció, de nem egészen. Dunham személyisége masszívan összefonódott Hannah Horvath karakterével. 

Az utolsó pucérkodás határeset, mivel a Saturday Night Live akkor készített vele egy kamutrailert, amikor talán még szerettük, hogy Dunham vállalja magát. Úgy ahogy van. Igazán hiteles Éva volt, ráadásul a sorozatban is egy Adam nevű pasival szenvednek. 

De lehet, hogy csak nekünk sok Lena Dunham meztelenkedése. Szavazzon, hogy önt is érzékenyen érinti-e a sok Dunham-test!

Idegesíti Lena Dunham magamutogatása?

Kommentálná? A Facebookon tegye!