A fiatalkorú lány 4 hónapos csecsemőjével tűnt el. A gyermeket a gyámhatóság a lány szüleinél helyezte el, ám az édesanya magával vitte a csecsemőt. A Police.hu híre szerint 2015. február 23-án 13 óra körüli időben Gáspár Evelin Blanka megjelent szülei Budapest VII. kerületben lévő lakásán abból a célból, hogy szüleinél az illetékes gyámhatóság határozata alapján elhelyezett gyermekét, a négy hónapos Gáspár Evelin Blankát vásárolni vigye. Ezt követően, édesapja felügyelete mellett egy Budapest VIII., Kerepesi úton lévő bevásárlóközpontba mentek, ahonnan fiatalkorú Gáspár Evelin Blanka gyermekével – az őket felügyelő édesapját megtévesztve – ismeretlen helyre távozott. A felkutatásukra tett intézkedések jelen ideig nem vezettek eredményre, az eljáró hatóság a fiatalkorú személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki, gyermekének személykörözését rendelte el.

Fiatalkorú Gáspár Evelin Blanka körülbelül 150-160 centiméter magas, testalkata erős, szeme barna, haja barna, középhosszú. A cselekmény elkövetésekor világoskék farmernadrágot, fekete, térdig érő bőrcsizmát, vajszínű alapon kék kockás mintás felsőt, szürke pulóvert és vajszínű alapon fekete kockás mintás kabátot viselt.

A négy hónapos Gáspár Evelin Blanka eltűnésekor rózsaszín baba kezes-lábast, rózsaszín nadrágot, rózsaszín kapucnis felsőt és rózsaszín sapkát viselt. Füleiben egy-egy, fülbelövésnél használatos, orvosi fémből készült, pont formájú fülbevalót viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-595-111 „Telefontanú“ zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.