Azon úgy önmagában nincs is min meglepődni, hogy Benkő ismét a szexszel és a nőkkel haknizik. Most a pináról ír könyvet, pontosabban PINNÁRÓL, így két n-nel, mert szerinte így sokkal szalonképesebb. Múzsája is volt természetesen, akinek az izéje megihlette a könyvre – írja a Bors

Benkő Dániel élete fő műve lehet az a könyv, amire készül, jelenleg

az anyaggyűjtés fázisánál tart.
 
 
 

Miközben az életemet mondtam tollba az írónőmnek, Franciskának, gyakran másra terelődött a szó. Mivel meztelenre vetkőzve jegyzetelte kalandos életem meghatározó pillanatait, az egyik alkalommal hosszas eszmecserébe keveredtünk a nők legnemesebb testrészéről.

Bebizonyosodott, hogy eddig tévesen képzeltük azt mindketten, hogy akár doktorálhatnánk is a témában, kiderült, hogy alig tudunk róla valamit. A nőknek igenis meg kell ismerniük a saját nemi szervüket! Kevesen mondhatják el magukról, hogy mindent pontosan tudnak a bugyijukban rejtőző tüzes katlanról. Egyébként még mindig nagyon tájékozatlan vagyok a témában, az anyaggyűjtés fázisánál tartok."

Benkő természetesen képes arra is, hogy ezt tovább fokozza.

A Pinna című kötelező olvasmányom ihletője Franciska pinnája."

„Az írónővel egyben új irodalmi stílust is teremtettünk azzal, hogy olyan mélységekben értekezünk a pinnáról, ahogy még ember nem beszélt róla.

A harmadik évezred nagykönyvét írjuk,

magától értetődik, hogy a legszebb oldaláról próbáljuk feltüntetni a mindenség kapuját. Nálunk vizuálisan sincsenek tabuk, ha ilyen fontos témáról beszélünk, akkor azt meg is kell mutatnunk. De nem direkt módon ábrázolva, hanem művészien, ahogy Franciska esetében is tettük."

És akkor azt se felejtsük el, hogy ő az a férfi, aki a feleségkereső műsorában tényleg maradandót produkált.