A nyáron a Balaton Soundon is fellépett Wiz Khalifa egy ideje épp ott tart, hogy több időt szeretne együtt tölteni egyéves gyerekével, aki exfeleségétől, Amber Rose-tól van. A rapper szerint Rose rettentő anya, és ezért teljesen indokolt lenne akár az is, ha ő kapná meg a fiú felügyeleti jogát. A Magyarországig eljutó hírek alapján ez amúgy nem is teljesen kizárt, hiszen Amber Rose az utóbbi időben tényleg nem nagyon csinál azon kívül semmit, hogy a seggét fotózgatja, de van egy kis probléma: a bevallottan nagyjából THC-n élő Khalifa sem annak a figurának tűnik, aki alkalmas egy gyerek nevelésére. Most épp egy Los Angeles-i sztripklubban fényképezték le, ahol probléma nélkül vállalta, hogy többtízezer dollárt szórt szét csak arra, hogy a lányok rázzák neki a seggüket – írja a TMZ. Szerencsére képek is készültek róla.

Ez a sztori azért jó, mert Khalifa elsősorban azzal érvel maga mellett, hogy Amber Rose nagyon sokszor egész éjszaka bulizik, a fiút pedig valamelyik rokonra bízza, aztán ha felkel, játszik vele 15 percet, majd megint eltűnik. Mondjuk vannak súlyosabb vádak is, Khalifa szerint exfelesége kutyája rendszeresen úgy nyalja meg a gyerek arcát, hogy előtte a saját szarát ette, ráadásul a nőnek olyan kiszámíthatatlan a kapcsolata az anyjával, hogy állandóan ordibálnak egymással.

Nagyon érdekes szardobálás lesz, ha mindketten elkezdik kiteregetni a szennyest: az köztudott, hogy Amber Rose akkor jött rá végleg, hogy férje megcsalja, amikor úgy nyitott rá a hálóban, hogy éppen ikerlányokkal dugott. Természetesen nem ez volt az egyetlen félrelépése, valószínűleg az sem véletlen, hogy Rose akárhányszor csatlakozni akart férje turnéjához, mindig azt a választ kapta, hogy maradjon otthon a gyerekekkel.

A nálunk kevésbé prűd körülmények közt élő celebeknél egyébként nem olyan nagy etvasz a sztripklubba járás, bár vannak szintek: a bokszoló Floyd Mayweather például házhoz rendelt vetkőző lányokat bődületes pénzekért, Justin Bieber még mellbimbót is szopkodott, ha már arra járt, nekünk pedig csak annyi jutott, hogy Várkonyi András a Barátok Közt Vilmosaként kerülhessen csöcsök közelébe. A sztripklubok a nők körében sem számítanak elfogadhatatlannak, Nicki Minaj és Rihanna például seggeket is csapkodott, Miley Cyrus pedig még a születésnapját is egy ilyen helyre szervezte.