Van abban valami nagyon vicces, amikor fehérek akarnak négerest játszani, a magyar popzenében. A hazai popszcénában bőven akad ilyen, itt egy újabb gyöngyszem Young-G-től (VV Béci) és Dukai Reginától. A klipben van minden, ami kötelező eleme a feka klipeknek – és amiket már ezerszer láttunk a legnagyobbaktól – ezeket vettük sorra.

Zsinórtangás nő

Ritka, ha egy zsinórtangás nőt látni egy klipben, ebben a műfajban is ritka, annak ellenére, hogy nagyjából mindenki a tangás seggrázással azonosítja a műfajt. Nicki Minaj azért belehúz olykor, de ő Nicki Minaj, akinek egyrészt nagy a segge, másrészt állandóan ezzel kapcsolatos témákról rappel. Szóval Young-G és Dukai klipjében a zsinórtangás nőt illik megbecsülni. 

Young-G és Dukai:

Nicki Minaj:

Drága kocsi

Ez alap. Ahogy a drága óra, vagyis inkább a drágának tűnő óra, egyéb kiegészítők is. Nincs olyan feka klip, amiben ne lenne egy menő autó.

Young-G - Dukai:

Chris Brown:

Kapucnis rapper

Drake, Eminem, Snoop Dogg például nem egyszer rappel kapucniban. Vagy valami menő baseball sapkában, esetleg mindkettőben. Akárcsak Young-G.

Young G:

Drake:

Ribancrendszámos segg

Ismeretlen okból nagyon ritka ma már a hiphop, rap videókban a ribancrendszámos segg. Ahol találni, általában a klip témája a nyár, és a csajok bikiniben sétálgatnak. Hála az égnek Young G és Dukai Regina klipjlben nemcsak, hogy elsétál, de még rázza is a seggét egy ilyen tetkós nő. 

Young G és Dukai:

50 Cent:

Szivarozó rapper

Young G akárcsak Snoop Dogg.

Young G:

Snoop Dogg:

Szőkített énekesnő

A rapper önmagában ritkán izgalmas, mindenképpen kell mellé egy szőke nő, a szőkített az igazi. Tudjta ezt 50 Cent is, Missy Elliott is. 

Young G és Dukai:

50 Cent és Olivia:

Megmondó szöveg

Okoskodás az életről, tanácsok, hogy hogyan legyél boldogabb, jobb ember a rapperek második kedvenc témája a szex után. Young G Sablon című számában Dukai arról énekel, hogy sablonos csajnak lenni béna: „miért hitted el, hogy más leszel, ha így folytatod más leszel", „szexi dressz, parfüm felhjő majd észrevesz a srác így végül nincs több stressz mert ingyen az éjszakád". A Youtube-on a klip alatti egyik kommentet másolnánk be: 

„Vicces ez a szöveg. Mintha csak magáról énekelne Dukai Regina."

Szóval az alábbi szám a tucatlányokról szól, akik szarok, és higgyék el Young G-nek és Dukainak, hogy nem éri meg a csillogás. Ők már csak tudják, hiszen A Fullos Autó mellett mondják mindezt, a volt valóságshow szereplő és Dukai, akit sokan meg se tudnak különböztetni Zimány Lindától. A szám itt hallható, javasoljuk inkább, hogy halkítsák le, és a klipet nézve Busta Rhymes fantasztikus orgánumát élvezzék inkább – ez utóbbi legalább tényleg egyedi és őszinte.