Tök mindegy, mi is történt a szombati utolsó Való világ-párbajban, a lényeg az, hogy a vasárnapi döntőt

Dennis, Dóri és Robin

vívják, miután Dennis kiverte Lacit a végső klasszikus párbajban, ollé.

Versenyturha

Egy tök unalmas, filccel egymás tulajdonságaival teleírt táblák előtti vitával indult a műsor, de legalább megtudtuk, hogy VV Maci anno alvajárt. Aztán valami ronda folyadékot kellett Dennisnek és Lacinak tartani versenyből. Kiderült, hogy Laci nem tudja, mi az a diszkvalifikáció, majd beleköpött az egyik lavórba, a versenyt pedig megnyerte.

A következő feladat az volt, hogy etették őket a futópadon futás közben, az RTL II-nél úgy látszik, megkedvelték a hányást. Dennis mindenesetre kibírta 3 percig, aztán egyszerűen leesett a futópadról. Laci is így tett, majdnem hányt 5 perc után. A harmadik feladat rúdtánc volt, Dennis kilógatta a pöcsét („mutogathattam Godzillát is"), Laci meg csak ribanckodott. Dennist hozták ki győztesnek, nem meglepő módon, viszont összetettben Laci győzött.

<3333

Laci jutalma az volt, hogy beengedték a csődörhöz az erdélyi menyecskét, a már kiesett Edinát. Voltak férfikönnyek meg nagy szerelem. Ezzel szemben Dennishez úgy terelték be Fannit (aki volt „szolárban"), hogy mindketten szemfedőt kellett, hogy viseljenek, meg bokszkesztyűt. „Így még a faszodat se tudnám kiverni" – panaszkodott Fanni, aki végül négykézláb talált ki a villából.

próbapárbaj

A tegnapi naphoz tartozik még, hogy a Belevalót vezető Aurelio és Baukó Éva bementek a Villába és rögtönzött próbapárbajt zavartak le Laci és Dennis között. Közben vicces volt, hogy Robin tekergetett mögöttük egy ruhaszárítót az eddigi összes VV7-játékos képeivel. Ahogy Éváék kimentek, kiborult és rátámadt a nagyképűnek mondott Lacira.

Hú, geci!

Az alcímben szereplő káromkodással nyitott Dennis, amikor élőben bejelentkeztek a stúdióból Istenes Benccéék. A párbaj a szokásos köröket hozta, mindenki üvöltött, Laci vs. Dennis, alig lehetett hallani, kinek a hörgőkórusa a hangosabb. Laci negyedik párbaja során jó nagy perpatvarokba keveredett Dennisszel, de a dilibogyó nem gurult el. Robin és Dóri kortesbeszédeit minden szóvivőiskolában tanítani kéne elrettentő példaként, ezt túlélve már jött is az eredményhirdetés, 54,4 százalékkal Dennis nyert, a tanulságot a legelején leírtuk.

Köszönjük figyelmüket, a Velvet rutinszerű VV-közvetítései most búcsúznak, holnap pazar percről percrével jelentkezünk a Nagy Fináléról nézzék önök is, elég csudajó lesz!