Az Éden Hotel hétfői adásában három dolog történt alapvetően, amik közül az egyik nagyon szórakoztató, a másik ijesztő, a harmadik pedig rutinszerű.

1. Együtt alszik három fiú

Az Éden Hotel lényege, hogy a játékosok heteroszexuális párokat alakítsanak ki benne (mondjuk nem vagyunk benne 100 %-ig biztosak, hogy lehet-e egynemű párokban felállni a játékban). Ehhez képest a hétfői adásban három fiújátékos: Patrik, Bence és Norbi aludtak együtt a választott párjaikat hátrahagyva. A három játékos egyébként erős köteléket alkot, lehet, hogy a kötelék megerősítését szolgálja a közös alvás.

2. Apolka elájult

A 21 éves Éden Apolka reggel elájult, és leesett a lépcsőn, ezért kórházba kellett szállítani, ahova elkísérte a játékbeli párja, Péter is. Apolkának semmi komoly baja sem esett, de azért infúzióra kötötték egy pár órára. Közben sokat erősödött a közte és a párja között lévő kapcsolat.

3. Újabb izompacsirta érkezett a játékba

A versenyzők dönthették el, hogy fiú vagy lány költözzön be, úgy döntöttek, hogy jöjjön fiú, mégpedig azért, hogy majd így ki tudják rakni Lokit a játékból. Ez egyelőre még komoly taktikázások tárgya lesz, viszont Milánnak köszönhetően két szuper mondat is elhangzott a műsorban.

"Milán szellemi képességei egyelőre még egy kicsit korlátoltak" - mondta Péter az új beköltözőről.

valamint

"Az esztétikai szépség iránti vágyam impontált" - mondta Éden Nóri, aki a taktikák jelenlegi állása szerint Milán párja lehet a hét végére.