2015. február 28-án az argentin tévénézők egy gyorsan mozgó repülő tárgyat láthattak a tévében – az alábbi videófelvétel szerint mintha élő adásban történt volna az eset. A Todo Noticias hírcsatornán a riporterek egy hatalmas üvegablak előtt ülnek és olvassák fel a híreket, a kamera tehát rálát az épületekre és a felhőkre.

Az alábbi videón látható, ahogy a tárgy elhúz az épületek közt, és aztán újból felbukkan. A hitelessége azonban erősen kétséges, és ezt az UFO-vadász Ben Hansen mondta a Huffingtonpostnak. Az Igaz vagy hamis: Paranormális akták vezető kutatója azt mondta a lapnak, véleménye szerint ha ez igaz lenne, akkor a hírcsatorna valamivel  már magyarázta volna az esetet a weboldalán. Ráadásul véleménye szerint az is bizonyítja, hogy a felvétel hoax, hogy a videó 33. másodpercében a repülő tárgy nem tűnik el az antennák mögött – ahogy előtte pár másodperccel –, hanem mintha kitörölné a képről a vezetékek egy részét. 

Az UFO-kutató Ben Hansen, a Syfy Channel paranormális tevékenységek sorozatának nyomozója egy 2014-es októberi videófelvételt is megvizsgált, hasonló okból. Egy hongkongi tüntetés videóján bukkant fel egy légi tárgy, a házak közt egy fehéres fényű tárgy repkedett, a mozgásából ítélve a szakember szerint egy drón lehetett.