Bruce Willis és Demi Moore három közös lányában nagyon sok hasonlóság van, de úgy néz ki, a legidősebb lány, a most 26 éves Rumer Willis kicsit kilóg a sorból, és az elkövetkezendő néhány hónapban dől el, hogy a karrierje robbanásszerűen beindul-e, vagy csak megmarad Bruce Willis és Demi Moore közös lányai közül az egyiknek.

A kezdetek

A három Willis-lány karrierje sokáig nagyon hasonlóan alakult. Rumer Willis első szerepe az 1995-ös, Tegnap és ma című filmben volt, amiben az anyja, Demi Moore volt a főszereplő. Egy évvel később szerepelt a Sztriptízben is, aminek szintén az anyja volt a főszereplője. A testvérei, a most 23 éves Scout Willis és a most 21 éves Tallulah Willis szintén 1995-ben debütáltak, szintén az anyjuk oldalán, A skarlát betűben, még csak alig három- és egyévesen.

A két fiatalabb lány karrierje megrekedt azon a szinten, hogy kisgyerekként kaptak egy-egy kisebb szerepet a szüleik filmjében. Mindketten szerepeltek a 2001-es Banditákban, Tallulah Willis aztán feltűnt a Már megint bérgyikols a szomszédomban, Scout Willis pedig a Bajnokok reggelijében.

Az utóbbi bő tíz évben egyikük sem szerepelt filmekben. Ezzel szemben Rumer Willis ott maradt a filmek közelében.

Leszakad a szüleiről

Rumer Willis a 2005-ös Túszdrámában még együtt játszott az apjával, de utána teljesen levált a szüleiről, mármint a filmes karrierje tekintetében. Eddig ugyan nem játszott olyan filmben, ami különösebben sikeres lett volna, bugyuta vígjátékokban és bőven felejthető thrillerekben szerepelt leginkább, de az mégiscsak tisztességes, hogy a szüleitől függetlenül is a háta mögött van már 25 ilyen-olyan szerep.

Az igazán nagy változások ráadásul csak mostanában várhatóak a színésznő életében. Meglepően sokat cikkeznek róla a világban, és nemcsak arról, hogy mennyire jó az alakja, vagy hogy a testvéreivel mennyire komolyan veszik az instagramozást, hanem arról is, hogy miként egyengeti a karrierjét.

A filmezés mellett már 2009-ben elkezdett színházzal is foglalkozni, 2013-ban pedig beválogatták Buz Luhrmann Concert Experience nevű produkciójába, ami a rendező olyan ismertebb filmjeit, mint a Rómeó és Júlia, vagy a Moulin Rouge gyűjti egybe egy félig színház-, félig koncerthangulatú varietéműsorba.

Az igazán nagy hír viszont idén év elején érkezett, szerepet kapott a Szombat esti láz című műsor amerikai megfelelőjében, a Dancing With The Starsban, ami nagyszerű ugródeszka lehet neki.

Jelenleg két filmje készül még, egyiktől sem várható, hogy hatalmas siker lesz majd, de az egyikben a mostanában nagyon felkapott Rosamund Pike oldalán szerepel majd, a másikban pedig az Evil Dead - A gonosz halott című filmmel legendássá vált Bruce Campbellel játszik együtt.

De szinte biztosra vesszük, hogy legkésőbb akkor, amikor vége lesz a Dancing With The Starsnak, Rumer Willist újabb, várhatóan nagyobb sikert hozó szerepek találják majd meg.