Maguk Bochkor Gáborék se gondolták volna, hogy ekkora botrány lesz a Szőke vagy megütnéd? című műsorsávból, amit a Music FM Önindító című rádiós show-jában nyomtak le. A különösen kínos, és a Kettős Mérce blog által felkapott rész az lett, hogy a párja által bántalmazott Demcsák Zsuzsa is bekerült azok közé, akikről megkérdezték: szőke vagy ütnéd?

Később kiderült a Comment.com blog szerint, hogy alapvetően István Dániel műsorvezető egy sztorijából indult az egész, aki szerint egy ismerősének nője mindig azt akarta, hogy megüssék. A műsor folyamán eljutottak oda, hogy nem szabad egy nőt megütni, de aztán István kötötte az ebet a karóhoz. Jöttek a betelefonálók, az egyik ugyanezt ismételgette, hogy a nője szerette, ha megütik, majd Bochkor átalakította a játékot, majd sorolni kezdte a férfi és női neveket, köztük Demcsákét is.

Feltehetően Bochkorék nem buzdítottak nőverésre, de így is fonákul jött ki az ügy, amire a Music FM hamar reagált:

Nagyon sajnáljuk, ha egy egyoldalúan értelmező blogbejegyzést olvasva valakiknek az a képzete támad, hogy az adás a nők elleni erőszakra buzdítana. Ennek még a feltételezését is szeretnénk visszautasítani.

Elutasították a szexizmus vádját, műsoruk nem a nők ellen irányult, de azért sajnálatukat fejezték ki. Hozzátették:

S hogy további félreértések ne születhessenek, ezt a műsorblokkunkat fel is függesztettük.