Úgy látszik, nem csak a Kardashian-West házaspár feszegeti az univerzum határait, de rajongóik is alulról verik az ostobaság mélységjelzőjét.

Egy eBay-re felkerült hirdetés mindenképpen ezt mutatja: ugyanis 90 ember is licitált egy műanyag zacskóra, amiben állítólag Kanye West Yeezus turnéjának egyik koncertjén befogott levegő van, írja a NyDailynews.

Bár a  hirdetés feladója, bizonyos Stangeedon1 semmilyen bizonyítékot nem mellékelt arra, hogy a levegő valóban West egyik koncertjéről való, a közel száz rajongó 60 ezer dollárig (16 millió forint) tornázta fel az árat.

A hirdetés azóta eltűnt az oldalról, ám nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy Kanye West körüli levegőt próbáltak eladni. Egy louisianai egyén 25 dollárról indított licitet egy zacskónyi kevert levegőért, amit a Yeezus turnén és a Kanye X Adidas bemutatón gyűjtött.

Van olyan is a kínálatban, amiért egyelőre senki nem jelentkezett. Ez pedig nem más, mint egy valódi Kanye West szellentés, bezacskózva. Vajon miért nem licitált még senki?