Bedrogozták Danics Dórát

2015.03.09. 07:38

Az 2013-as X-Faktor győztesének italába egy Kazinczy utcai bárban csempészhettek drogot, írja a Blikk. Az énekesnő közösségi oldalán számolt be először az esetről.

Péntek este egy barátjával beszélgetett a szórakozóhelyen, amikor három, rajongónak tűnő lány ment oda hozzá, majd meghívták egy italra is. Danics később a mosdóban lett rosszul, annyira, hogy szinte mozogni sem tudott. Szerencséje volt, hogy nem volt egyedül, így barátja haza tudta vinni.

„Úgy éreztem, hogy le kell ülnöm a padlóra, s egy darabig nem is tudtam felkelni. Fogalmam sincs, mennyi idő telhetett el, mire kikecmeregtem, mert alig voltam magamnál. Ilyen rosszullétet még sosem éreztem. Amikor visszaértem, a lányok eltűntek. Minden homályos volt, a barátom látta, hogy nagy baj van, úgyhogy azonnal hazavitt. A lakásban ismét összerogytam, még az ágyig sem tudtam elvonszolni magamat. Egyszerűen nem bírtam mozogni, szinte lebénultam. Nagy nehezen sikerült végül elaludnom, de még másnap reggel is kótyagos volt a fejem, és nagyon szédültem. Később, miután jobban lettem, a barátommal átbeszéltük a történteket, és szinte biztos, hogy Ginát tettek a koktélomba. Ami gyanús volt, hogy az összes rajongó, aki odajön, megkér, hogy készítsünk közös képek, ez a három lány viszont nem akart fényképezkedni –mondta a lapnak az énekesnő, aki egyelőre nem tett feljelentést az ügyben.