Megint túlvagyunk egy Éden Hotel adáson, aminek az elején kiderült, hogy Patrik és Adrienn már szabályos falakat húztak az ágyuk köré, hogy szabadon kefélhessenek, Nórinak meg végképp eltűnt a válla a rövid interjúk közben legalábbis.

A Costa Rica-i lakosok napja trx-szel és strandolással telt, mígnem kaptak egy levelet, hogy minden fiú húz egy borítékot, abban lesz egy lány fotója, tessék jellemezni, a lány meg megvédheti magát. Mindenki óvatos volt, nem lett vita, de ekkor jött a sokk: az Édenek történetének legmerevebb arcú spílere, Marianna elnevette magát!!!!

Aztán később jött a nagyja, kiderült, hogy a jellemzetteknek és jellemzőiknek össze kell költözni, magyarán szétverték az eddigi párokat. Patrikékon látszik, sok lesz egy hét kefe nélkül, de Péter is egyre szerelmesebb Apolkába, ott is szívhasadás várható. A párokat egy olyan feladattal próbálták összehangolni, hogy kókuszdiót kellett egymás testén felgörgetni a földről.

A felváltva összeesküvő, átverő és visítozó, de mindeközben furamód belassult Naomi kezd mindenkinek az agyára menni, érik egy összeszövetkezés azért, hogy kitegyék a Hotelből a Costa Rica-i dzsungelbe. Ez nem csoda, amikor olyan kijelentései vannak, mint

Loki tart tőlem, mert nem tud kiszámítani engem.