Azzal, hogy a kedd esti adásban a hódítási célra játékba küldött Snezi megcsókolta Milánt, teljesítette a küldetését, amiért először is azt kapta, hogy egymaga reggelizhetett Bencével.

Ez közvetve arra is jó volt, hogy kiderüljön, Milánt túlzás volna elmésnek tartni, mert elkeseredett, miután kiderült, hogy Snezi muszájból smárolt vele. „Hátba szúrtak” – foglalta össze afelett érzett keserűségét, hogy fél nap után egy nő nem szerelemből csókolózott vele egy realityben. (Snezit egyébként ezentúl Snecinek foom hívni, mert a játékostársai is így, vagy Sneziként [Milán] vagy Sznezsiként [Naomi] hivatkoznak rá.)

De Sneci is inkább mellméretre, mint észre tette a pontjait annak idején, mert senkinek, semmit sem árul el magáról, viszont unalom ellen a részegen alvó Patrik farpofái közé dugott egy búvárpipát. Mondjuk azt csinál, amit akar: védettséget kapott.

Ebben az epizódban mindenki meggondolatlan volt

Kivéve talán Pétert. Merthogy a párokat összekeverték kicsit, a Péter irányította csoport pedig azt a taktikát követte, hogy úgy tettek, mintha ez lett volna az alapfelállás, hogy helyzeti előnyük legyen Snecivel szemben. Csakhogy három játékos kiadta őket: először az Adrienn-Patrik szerelmespár, aztán pedig Mariann. Végül Sneci felvetette a dolgot Topolkának, aki meg bőszen tagadott. Így hát Sneci már senkiben sem bízik, vacsoránál jól meg is beszélték a dolgot, Loki meg Péter magukon kívül vannak attól, hogy a többiek mennyire hülyék.

A Pandora ceremóniát pedig azzal spécizték fel, hogy névvel kellett vállalni a kérdéseket, így aztán még kevésbé ment az óvatoskodás.

A nap konfliktusa

Adrienn félt, hogy az új lány Patrik mögé áll be, Patrik meg nem vette ezt elég komolyan, úgyhogy – miközben a Millennium-trilógia egyik filmzenéje szólt – a lány elment bőgni a szobájába, Patrik meg könyörgött Snecinek, hogy ne szórja ki Adriennt.

A nap problémája

Gyakorlatilag egy szót sem érteni abból, amit Playmate Mariann(a) mond, mert nem nyílik a szája, és kifejezéstelen orrhangon beszél.

És most a jól megérdemelt jutalom

Íme, így csúszott ki Sneci melle reggel, öltözködés közben.