Éden Snezit már most arra kötelezték ,hogy mondjon két férfit, akik közül majd választ a holnapi párválasztó ceremónián. A lány már nagyon korán megszellőztette, hogy az is lehet akár, hogy ezúttal az eszére hallgat, bár azt nem teljesen tudjuk, hogy ez alatt pontosan mit ért. Ő végül Patrikot és Milánt választotta ki, úgyhogy kettőjük közül valaki már tutira elveszti a nőjét az elég nagy mellekkel rendelkező Snezi miatt. A dráma ott csúcsosodott, hogy Patrik egyáltalán nem értette, hogy miért merült fel egyáltalán, hogy kötelezően le kell cserélni az eddig stabilan mellette lévő, és elég unalmasan viselkedő Adriennt, aki végül ordítva bőgött ezen az egészen, hiszne ő szerelmes már a focista fiúba.

Milán mindeközben úgy érzi, hogy egyre csak leépül, mert nincs biztos párja. Nagyon sajnáljuk Milánt. “Most már nyilvánossá vált nekem, hogy Milán ebbe a játékba csak ideig-óráig való” - fejtette ki a kamerának véleményét Naomi, a magyar nyelv egyik legdurvább ellensége.

Hát, ez volt a csütörtök esti Éden Hotel, a műsor nagyrészében ezt a világrengető döntést próbálták fevlezetni. Még mindig nem adnak elég piát a játékosoknak.