Eva Longoria két dologban tehetséges. A Született feleségek Gabrielle Solisának eljátszásában, illetve a jól kinézésben.

És ennyi.

Gyakorlatilag a Született feleségek című sorozatnak köszönhet mindent, mert se előtte, se utána nem volt igazán értékelhető színészi munkája. De nem is ezért szereti a fél világ Longoriát. Hanem ahogy kinéz.

Ahogy kinéz negyvenévesen! Ugyanis a színésznő ma töltötte be a negyvenet, ami azért nem kis teljesítmény, mert nem néz ki többnek 29-nél.

De most nem bikinis fotókat, vagy gyerekkori képeket fog látni a színésznőről, hanem 10 olyan dolgot tudhat meg róla, amikről eddig nem biztos, hogy hallott.

1.

A főiskolán kineziológiát tanult.

2.

És hogy a tanulás mellett pénzt is keressen, három évig dolgozott a Wendy's gyorsétteremben.

3.

Mivel mindhárom nővére szőke és kékszemű, Longoria sokáig azt hitte, örökbefogadták. Nem, nem fogadták örökbe, ez csak így jött össze.

4.

1998-ban nyert egy szépségversenyt, aminek köszönhetően eljuthatott Los Angelesbe. Végül ott is maradt, és elkezdett meghallgatásokra járni, mert természetesen színésznő akart lenni.

5.

Élete első szerepét a Beverly Hills 90210-ben kapta. És ön azért nem emlékszik rá, mert körülbelől három mondata volt stewardessként.

6.

Aztán kapott egy ennél két fokkal nagyobb szerepet a The Young and the Restless c. sorozatban amiben egy egykori call-girlt alakított.

Ezután kapta csak meg a nagyszájú latin-amerikai nő szerepét a Született feleségekben, aminek köszönhetően hirtelen baromi híres lett.

7.

Ettől függetlenül viszont valamiért mégsem érezte kínosnak, hogy szerepeljen Jessica Simpson videóklipjében.

8.

Mikor nem Gabrielle Solist alakította, akkor annyit tett, hogy jól nézett ki. Annyira, hogy 2005-ben és 2006-ban is ő lett a világ legszexibb nője a Maxim szerint. Sőt, tavaly, 39 évesen még mindig benne volt a top 20-ban. Annyira, hogy ő volt a tizenharmadik.

9.

Az ezredforduló után egyértelmű, hogy a hasa kilógatása volt a hobbija:

10.

A legérdekesebb fun fact viszont egyértelműen az, hogy volt egy teljes év, amikor az 'N Syncből ismert JC Chasezzel járt. 

És így néz ki most, negyvenévesen Eva Longoria, aki sokkal unalmasabb, mint hittem.