A Glamour Women of the Year díjátadót idén kivételesen nem egy diszkóban tartották, hanem az Operettszínházban, ami miatt az egész gála olyan volt, mint két nagyon hosszú szünet közé beszúrt, vontatott színházi előadás.

Bulizni és inni ugyanis csak a folyósokon lehetett, és még a DJ-t is a ruhatárban helyezték el. A 30-40 perces díjátadás része pedig tényleg annyira unalmas volt, hogy sokan már a közepén kivonultak, és inkább vodkaszódát döntöttek magukba. Ennek köszönhetően este 11-re el is fogyott a citrom. Aztán sajnos a vodka is.

De akkor mire voltak akkor kiváncsiak meghívottak, ha nem arra, hogy ki kap díjat? Hát arra, hogy

megjelenik-e Palvin Barbara, vagy sem.

Megjelent. Állítólag. Legalábbis én beszéltem olyan emberrel, aki látta, sőt beszélt is vele. Később viszont teljesen elvonta a figyelmemet az, hogy a kolléganőmnek meg akarta szagolni a cipőjét egy félőrült, kopaszodó férfi.

És körülbelül ennyi lényeges dolog történt a Glamour nagyon rangos divateseményén. Na meg az, hogy a márciusi hűvös időnek köszönhetően a Sugarbird Horváth Cintiája merev bimbókat mutatott a Nagymező utcában.

Viszont ha önt a meghívottakkal ellentétben érdekli, hogy kik kaptak díjat, itt a teljes lista a jelöltekről és a nyertesekről:

Díjazottak

Az év hősnője:
Bódis Kriszta

Az év színésznője:

Farkas Franciska
Osvárt Andrea - NYERTES
Rezes Judit
Törőcsik Franciska
Trokán Nóra

Az év énekesnője:

Boggie
Zséda
Tóth Vera
Odett
Hien - NYERTES

Az év divattervezője:

1975 (Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta)
Abodi Dóra
Bódis Boglárka - NYERTES
Cselényi Eszter
Tóth Melinda

Az év sportolónője:

Jakabos Zsuzsa
Gyarmati Panka
Hosszú Katinka - NYERTES
Illés Fanni

Az év kiegészítő-tervezője:

Anna Zaboeva
Gulyás Sára
Abonyi Alma
Oláh Anna
Ruszkai Orsi - NYERTES

Az év legsármosabb férfija:

Istenes Bence
Lakatos Levente - NYERTES
Pál Dénes
Decker Attila
Felcser Máté

Ha pedig ez sem volt elég, kattintson óriásgalériánkra, hátha ott még talál izgalmakat. Például azt, hogy Debreczeni Zita és Gianni Annoni már teljesen felvállalják, hogy együtt vannak.

Kommentálná? A Facebookon tegye!