Ma (március 23., hétfő) este ketten is beköltöznek az Éden Hotelbe, ráadásul mindketten nők. Ez azért fontos, mert a TV2 realityjében párosával kell játszani, egy férfi és egy nő jut a döntőig – tehát valószínűleg két nő fog kiesni hamarosan.

Az egyik szereplő Meiczinger Barbara, aki a Velvet olvasóinak onnan lehet ismerős, hogy 2010-ben indult a Királynő című műsorban, ahol egy füst alatt választottak Miss Eartöt, Worldöt és Universe-t (nem nyert). Akkor azt tudhattuk meg róla, hogy

levelezőn végezte a gimnáziumot, húsz évesen érettségizett, és a Rendőrtiszti Főiskolára készült.

Az alábbi galériában megnézhetik, hogy festett akkor, és milyen most.

A másik beköltözőről, Kerekes Beáról pedig azért írtunk korábban, mert hírbe hozták Berki Krisztiánnal. Ő maga ezt nyilvánosan is tagadta, közölve, „nagy hülyeség volt, hogy egy újságíró megírta, pedig nem”. Egyelőre ennyit tudunk róla, mert azt, hogy körülbelül 180 centi hosszú lábakon jár, és megérkezésével háromra nő a szilikonmellpárok száma a játékban. Képek alant.

A mai Bors egyébként azzal a talán kevéssé meglepő ténnyel rukkol elő, hogy nem a szellemi képességei miatt nevezhető kiemelkedő személynek: a fiúk azzal fogják átverni, hogy a helyiek a szúnyogcsípésből kinyomott gennyel pecáznak, mert arra nagyon kapnak a halak.  Emellett mondókával próbál véget vetni a székrekedésének, bizonyára tanulságos lesz.

„Azt is megtudtuk, hogy Beus két éve szingli. Első szerelmével tizennégy évesen ismerkedett meg, és románcuk három éven át tartott. A fiú monogramja egy ideig Beus nemi szerve mellett virított tetoválásként, de a szakításnak köszönhetően „gyémánttá” változott.”