Kanye West mostanában pont olyan, mint egy béna Ben Stiller-vígjáték karaktere. Egyrészt azért, mert gyakorlatilag tervezett egy hanyag-kollekciót – csupa szakadt cuccot, meg értelmezhetetlen harisnyaruhát –, majdnem, mint Mugatu a Zoolanderben. (Egyébként a pletykák szerint a film második részében fel is tűnik majd a rapper.)

Másrészt pedig azért, mert sorra esnek ki a száján a hülyébbnél hülyébb mondatok, miközben bénábbnál bénább szettekbe bújik.

Például magassarkú bársonycsizmába.

Szóval mikor Kanye West kinyitja a száját, olyanokat mond, hogy ő azért nem mosolyog, mert látott egy bársonyborításos (!) könyvet az 1800-as évekből (??!) amiben a fényképeken(!??!) az emberek nem mosolyogtak. Aztőn meg ezzel folytatta:

Nézd meg a festményeket a régi kastélyokban, az emberek nem mosolyognak rajtuk, mert az nem nézne ki jól.

De az is klassz volt, mikor West elmondta, hogy a Kardashian családnak köszönheti azt, hogy végre tiszteli a nőket, és tiszteletét a következőképpen fejezi ki:

Tudod, vannak azok a fotók, amiken az látható, hogy letérdelek Kim előtt, hogy megigazítsam a nadrágszárát. Na ez az, amit tenni akarok a világért. Le akarok térdelni, és megigazítani mindenki nadrágszárát.

A hülyeséget viszont talán azzal maxolta ki mostanában, mikor azt mondta, Beyoncét nem más, mint a felesége, Kim Kardashian inspirálta. Merthogy szerinte Kardashian egy erős nő. Nem pedig a világ leghaszontalanabb celebe.

De legalább megtalálták egymást. Mármint Kanye West és Kim Kardashian. És valljuk be, ez azért tényleg gyönyörű.

Kommentálná? A Facebookon tegye!