Az Éden hotel című reality huszonnegyedik adásában két fontos dolog történt. Az egyik, hogy hímzett altestű Beus magával vitte Pétert és Lokit egy kirándulásra, ahol majmokkal találkozhattak, és ezt mindenki rettenetesen élvezte. Beus utóbb így utánozta a majmokat.

A másik, hogy Péter beindult, és egymás után minden szereplővel megbeszélte négyszemközt, hogy okvetlenül játékban akarja tartani, csak mindenképpen ezzel vagy azzal alkosson majd párt. Taktikáját úgy foglalta össze: két ember nem hallja tőle ugyanazt, és célja, hogy senki se oda álljon, ahová mondta neki.

Aki egyelőre biztosan úgy fog tenni, ahogy kérte tőle, az Nóri, akinek az elmúlt adásban már tényleg mindenki nyíltan beszólongatott, és közölték vele, hogy igazán csinálhatna már valamit a cigizésen kívül.

A vizuális érdekességeket galériánkban tekintheti meg, ahol az is kiderül, hogyan nyalta ki Beus tenyerét egy majom, illetve hogy hogyan fest Snezi melle, amikor a gazdája – aki lehet, hogy lassan szerelmes lesz – hanyatt fekszik, bikiniben.