A fotós, Roger Kisby a pornósok Oscar-gáláján, az AVN-en las Vegasban olyannak örökítette meg a pornósokat, ahogyan kevesek látják őket. Portrésorozatot készített többek közt Bonnie Rottenről, James Deenről, Skin Diamondról, Joanna Angelről.

„Ezeket az embereket egyfolytában fotózzák. Hogyan csinálhatnék egy kicsit valódibbat és hitelesebbet?" – mondta a fotós a Huffingtonpostnak, magyarázva, hogy mi járt a fejében, amikor a pornósokat a kamerája elé állította. A portréfotókon, amiket megnézhet a fotós weboldalán, a pornószínészek és pornószínésznők ugyan meztelenek, de a meztelenségük egyáltalán nem öncélú. A tekintetük, az arcuk sokkal emberibb, mint eddig bármelyik képen vagy videón lehetett látni. 

Roger Kisby célja az volt, hogy milyen olyan dolgoktól, ami a szakmájukra emlékeztetne bárkit is, távol tartsa a fotóitól. Például az ajakbiggyesztést, direkt szexi tekintetet, és hasonlókat. A fotókat futtában készítette a pornósokkal, nem volt ideje jobban megismerni őket, beszélgetni velük sokáig.

A terve sikerült, valóban bensőgés portrékat készített a mai kor leghíresebb pornósairól, szexualitás nélkül, akiket egészen más szemszögből szeretnek nézni a rajongóik. Azt mutatta meg, hogy a pornósok is ugyanolyanok, mint bárki más: többen közülük még egyetemisták.