Berki Krisztián a Borsnak adott interjúban beszélt önmagáról, a nőkhöz való viszonyáról és arról, hogy miért nem akar házasodni. Idézzük:

A nő csak egy eszköz

„A nő lehetőség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki a nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény. Szerencsés esetben van fizikai meg biológiai vonzalom, de akkor is csak egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked."

Úriemberként bánik a nőkkel

„Én úriemberként bánok a nőkkel. Szerintem sikerült megteremtenem egy új, jól pozicionált karaktert, s ezáltal felkeltenem sokféle társadalmi csoport, így a nők figyelmét is."

Ő korunk férfiideálja - szerinte

„...számára is én testesítem meg korunk férfiideálját" – mondta, utalva arra, hogy műsorvezetőtársa, Cynthia Dictator jó pasinak tartja.

+1 Izgalmas gondolatokkal van jelen a Facebookon

„Tulajdonképpen életvezetési tanácsadóként, izgalmas gondolatokkal vagyok jelen a Facebookon is. Nagyon sok nő kedveli az írásaimat. Az oldalam posztjaira adott válaszok néha meghökkentőek. Egyre többen érzik azt, hogy erőt adok számukra a gondolataimmal, tetteimmel. Szóval az igaz, hogy a Berki megosztó karakter, de sokan állnak ki mellettem s vallott értékeim, életfelfogásom mellett."

Köszönjük!