Columbo- vagy Sherlock Holmes-párti? Igazából még van egy csomó lehetősége, a lényeg, hogy osztályozza egytől tízig a kedvenc detektívjeit. Mert krimit mindenki nézett. Legalább egy kicsit. Olyan ember nem létezhet a világon, aki az alábbi karakterek közül egyet se szeret.

Clouseau felügyelő

A rózsaszín párducból a 2000-es években is készült két film, de ettől még Peter Sellers az igazi Clouseau felügyelő. 

Columbo

A Columbo hadnagyot alakító Peter Falk 2011-ben halt meg. Columbo feleségét pedig sohasem ismertük meg:(

Frank Drebin

Csupasz pisztoly. Leslie Nielsen. Ennyike. 

Hercule Poirot

Hát Poirot alakja elég megosztó. Valakinek még a szőr is feláll a hátán, ha meghallja Poirot akcentusát és a bajuszát is szívesen összeborzolná. De egy csomóan imádják. Szavazzon!

Kerekes és Lábas

Senkit sem akarok befolyásolni, de azért az Amerikai fater detektív párosa, Kerekes és Lábas elég menő. Roger és Steve annyira fontos rejtélyeket oldanak meg, hogy a tíz pont is kevés nekik. Csak mondom.

Miss Marple

A BBC tizenkét epizódos sorozatának Miss Marple-je, Geraldine McEwan január végén halt meg . Szavazzon, hogy mekkora Marple rajongó!

Monk

Tudja ő volt az a nagyon bogaras nyomozó, aki gyakorlatilag minden mozdulatával kiborítottaa a környezetét. De azért megoldotta az ügyeket. 

Sherlock Holmes

Jó, hát Benedict Cumberbatch nem az egyetlen Sherlock Holmes, de éppen ő a legmenőbb. Ha Robert Downey Jr. volt a kedvence, akkor is adjon magas pontszámot!