18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

08

Éden: Beus levetkőzött, Snezi eszelősen rázta a fenekét

2015.03.30. 20:47

A ma esti Éden Hotelben Ádám, akit például az Aranypartból lehet ismerni, beköltözik, de ennél sokkal érdekesebb, hogy a TV2 realityjében twerkversenyt rendeznek a játékosok. A seggrázási feladatot nem mindenkinek sikerült értelmezni– sőt, igazából csak a csipkebugyiban zuhanyzó Snezi twerkelt szabályszerűen. 

snezi3
Fotó: Velvet

Mutatjuk közelebbről is.

snezi
Fotó: Velvet

Nagyon tanulságos.

snezi2
Fotó: Velvet

Beus egészen félreértelmezte a dolgot, vagy csak rájött, hogy ebben a ligában nem tudja legyőzni Snezit, úgyhogy seggrázás helyett levetkőzött;

beus2
Fotó: Velvet

És Ádám arcába nyomta a mellét.

beus
Fotó: Velvet

Találtunk róla még néhány érdekes felvételt, méghozzá egy szexpartner-közvetítő oldalon. Erről Beust is megkérdeztük, aki azt mondta: „amióta elkezdődött az Éden Hotel, újra felbukkantak a rosszakaróim, és kiraknak ilyen oldalakra. Az Éden Hotel előtt is volt ilyenre példa, nem is egyszer, sejtem, kik lehetnek azok. Már beszéltem az ügyvédemmel, és jogi következményei lesznek, amiért visszaélnek a képeimmel. Nem kívánok foglakozni az engem lejáratni szándékozó primitív emberekkel”.

Illetve, mivel kommentelőink többször érdeklődtek efelől, megkérdeztük, a családjával él-e, és mik a közeljövőre vonatkozó tervei. „Családi vállalkozásba segítek be a szüleimnek, emellett egyetemre és nyelvvizsgára készülök. Most a tanulás az első és a családom.”