Charlie Sheen és James Franco után most Justin Biebernek járt két órányi megalázás. De még mekkora! Elvileg ő kérte, hát megkapta. Én teljesen abban a hitben éltem, hogy lehet kulturáltan röhögni a másikon. Vagy én tévedtem, és baromira nem lehet, vagy a Comedy Central képtelen túljutni az alacsony vagy, ezért kicsi a pöcsöd, anyád kurva volt, apád meg egy senki vicceken, már ha lehet ezeket annak nevezni. Bieber Roastján pontosan a szar, és egyenesen gusztustalan humort próbálták lenyomni szerencsétlen közönség torkán. Nem hittem a fülemnek az anyád abortuszon gondolkozott, és még mindig gondolkozik részeknél. Aztán a sokadik erőltetett és kínos pillanatnál inkább nem ellenkeztem tovább, megsajnáltam Biebert. 

Bieber akarta, hogy szarrá alázzák

Bieber, gondolom erős menedzseri nyomásra, saját maga kérte a szembesítést. Az elmúlt években ugyanis elszaladt vele a ló. Alig töltötte be a 21-et, de már annyi a milliója, hogy egészen nyugodtan hátradőlhetne egy szégyentelenül drága, hollywoodi villában, és élete végéig pörögnének rajta a nők. A kisujját se kéne mozdítania, és maradna a fix luxus. 

Az utóbbi években nem egyszer került bíróság elé ittas vezetésért, fotósverésért, vagy éppen a drogok miatt. Ja, a tojásdobálást majd elfelejtettem. Ezen felül volt egy majmos ügye is. Az állatot Bieber örökbe fogadta, aztán elkobozták tőle a hatóságok. Elvileg belátta, hogy egy nagyképű bunkó volt, bevállalta a cikizést, de nem vagyok biztos benne, hogy erre számított. Kapott egy csomó Selena Gomez-es, dugós poént, meg persze elővették a talánkapcsolatát Kendall Jennerrel, aki az első sorból reagálta le a hallottakat. 

Martha Stewart már 73 éves, szóval ki kell röhögni

A legjobb az volt az egész Roastban, hogy nem csak Biebert cikizték a színpadon, hanem a fellépők egymást sem kímélték. A házigazda Kevin Hart volt, aki a 163 centis magassága miatt kapta az ívet. Hart biztos úgy érezte, hogy muszáj végig nyitott szájjal, vicsorogva röhögnie, hátha elhiszik, hogy ez egy baromi vicces műsor.

Többek között Shaquille O'Neal NB1-es kosaras, Chris D'Elia stand upos, Natasha Leggero színésznő is alázta Biebert, aki néha zavartan rácsapott a térdére, magára erőltetett egy műmosolyt, és csöndesen tűrt tovább. Mindeközben a szintén alázó Snoop Dogg sorra gyújtott rá a cigikre, és végigpiálta az egész színjátékot. Valsószínűleg ő járt a legjobban. 

Az egyik legkeményebb viccet, vagy mit Pete Davidson mondta, aki a Saturday Night Live egyik tagja

Apámat 9/11-ben vesztettem el (szerk.: Davidson apja tűzoltó volt, és a szeptember 11-ei terrortámadásban, mentés közben vesztette életét). Mindig is sajnáltam, hogy apa nélkül nőttem fel, egészen addig, amíg nem találkoztam a te apáddal, Justin. Most már örülök, hogy az enyém halott.  

Oké, köszönjük. Mondjuk tényleg lehet, hogy csak nekem szúrja a szemem ez a stílus, az interneten pozitív kommenteket olvasni, és a közönség soraiban is lehetett látni ordítva röhögő embereket. 

Martha Stewart szintén egy roast volt a sok közül. Ő azért keveredett ide, mert öt hónapot töltött börtönben. Viszont nemcsak Stewart tett kellemetlen megjegyzéseket Bieberre, őt is savazták rendesen, főleg a kora miatt.

Martha Stewart annyira öreg, hogy az első menzesze még a reneszánszban jött meg. 

A másik megjegyzést a fanszőrzetére tették, hogy biztosan a szürke ötven árnyalatában játszik. Így utólag ez félig vicces. Nem, mégsem, inkább kínos. Volt, aki azt kívánta Biebernek, ami Anne Frankkal történt. Az énekes még pár éve járt a holokauszt-áldozat amszterdami házában, kint pedig rajongók várták. A Roaston már arról álmodoztak, hogy bárcsak azok az emberek álltak volna az ajtó előtt, akik annak idején Anne Frankért jöttek. 

Ha ez a pár részlet még mindig nem győzte volna meg, hogy ez a műfaj nem véletlenül ismeretlen nálunk, a Buzzfeednek egy vendég számolt be arról, hogy az autóbalesetben meghalt Paul Walkerről is elhangzott egy-két vicc. Csak éppen azokat kivágták. Az, hogy a buzzfeedes beszámoló szerzője jó hangulatúnak írta le az estét, egészen biztos ennek az aranyozott, alsógatyás Bieber-szobornak köszönhető. 

Valahogy a majdnem kétórás műsor színvonala és gyötrelme érhette el, hogy a végére egészen megsajnáltam Biebert, aki tisztességesen, néha lehajtott fejjel szenvedte végig az egészet, aztán egy majommal a nyakában megígérte, hogy mostantól jó fiú lesz. Ámen!