Fitneszmodell lesz Sarka Kata! De csak egyetlen egyszer – legalábbis ezt állította a Fitbalance sajtótájékoztatón, ahol valóban igazán dögös és formás alakját is megcsodálhattuk.  

A kétgyermekes anyukáról eddig is tudtuk, hogy jól néz ki, vékony és gyönyörű. Figyelemmel követhettük, hogy mindent belead az edzésekbe, és csak találgatni tudtuk, hogy vajon mi motiválja még akkor is, amikor alakját bárki megirigyelné, kiderült: nem elégedett meg a vékonysággal, izmokat akart növeszteni. Na jó, ez túlzás, inkább tónusosabb testet szeretett volna. 

„Először azért szerettem volna formába lendülni, hogy a Fitbalance arcaként ne hozzak szégyent a rendezvényre. De olyan terembe járok edzeni, ahova fitneszesek és testépítők és a lányok alakját mindig is csodáltam, mert nem csak vékonyak, de tónusosak, szálkásak is. Hozzájuk képest löttyedtnek éreztem magam. Aztán ahogy egyre jobban ment az edzés, az edzőm javaslatára és a szervezők kérésére igent mondtam, és egyetlenegyszer fitneszmodell leszek!" – mondta el a Velvetnek. 

Sokszor viccelődtünk vele még mi is, hogy fitneszversenyzőket megszégyenítő tempóben edz és diétázik és lám, bejött a tippünk. Sarkát nemsokára (pontosan április 26-án) a Fitbalance kifutóján is láthatjuk bikiniben, ahol igazi fitneszesekkel méri ösze magát, igaz, a pózolással  még nem barátkozott meg. 

„Hát a pózolást még csak egyszer gyakoroltam, de nagyon durva. Egyrészt nehéz, másrészt nekem egy kicsit kihívó. Az biztos, hogy én nem fogom úgy rendesen csinálni, maximum ilyen saját stílusban" – mondta, miközben még ő maga is elpirult a közben bemutatót tartó modellek pucsításaitól. Mindenesetre mi nem bánnánk, ha hasonló pózban láthatnánk.