Peti negyvenedik szülinapjára kigyúrom magam!" - fogadta meg a Velvetnek Sarka Kata pár hónapja. Az a bizonyos születésnap pedig már el is érkezett: Hajdú Péter szombaton töltötte be a negyvenet és valóban csak ámul felesége alakján. 

Szerintünk már akkor is bomba formában volt, de mint kiderült, ő ezt sosem látta így. A Velvetnek elmondta, hogy még soha, de soha nem volt megelégedve a saját alakjával, sőt, olykor még ducinak is érezte magát.

„Nem szeretem az anorexiás vékonyságot, nem szerettem, amikor duci voltam! Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek" - mondta a Velvetnek. Megkérdeztük, pontosan mit ért duci alatt. 

„A Mr. és Mrs. felvételeit visszanézve, azokon nagyon kövérnek érzem magam, pedig még terhes sem voltam. Szóval tudom milyen érzés, amikor van felesleg az emberen!" – árulta el Sarka. 

Most azonban végre ő is szépnek látja magát és tökéletesnek a testét

"Amikor a fitneszmodell versenyre a pózolást gyakoroltuk, és megláttam a rólam készült fotót hátulról, el sem akartam hinni, hogy ez én vagyok! Most életemben először elégedett vagyok magammal és ott volt a férjem is,  Peti is nagyon büszke rám!"

Sark Kata április 26-án a Fitbalance-on lép majd színpadra, hogy megméresse magát fitneszmodellként. Állítása szerint először és utoljára.