18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden: Ádám meztelenül lóbálta a farkát

2015.04.07. 13:37

A hétfő esti Éden Hotelben két fontos dolog történt.

Az egyik, hogy a játékosok megint, másodszorra is teljesen megőrültek attól, hogy bejátszották nekik a No roxa ájt, egy részül csuromvizesen táncolt rá. Ádámnak mindezt meztelenül sikerült megtennie, ezt az alábbi videón megtekinthetik – ha még nem látták volna elégszer a múlt pénteken kiszórt barátnőjével szinte folyamatosan szexelt játékos farkát. (Update: a videót az alábbi képre kattintva érheti el, ugynais furcsán viselkedett, úgyhogy kivettük.)

vlcsnap-2015-04-03-12h44m42s619

A másik, hogy beköltözött Gyula, aki egyrészt magától is rettentően furcsa, másrészt küldetést kapott, és ettől továb furcsult. Feladata, hogy három napon belül találja meg annak a fél pillangónak a párját, amit Berki Krisztián a kezébe nyomott.

Egyébként egy 29 éves, nyíregyházi esküvői videósról beszélünk, akitől Berki megkérdezte, hogyan szólítsák, azt mondta:

a nevemen.

A feladata azért tette még furcsábbá, mert, hogy kiderítse, kinél van a fél pillangója, folyamatosan megfigyelt mindenkit, amitől mindenki azt érezte, hogy ez a gyerek titkol valamit.