Azt írja a Daily Mail, hogy az egykori házasfelek közül nemcsak Chris Martin talált új társra, hanem a feltűnően jó lábú Gwyneth Paltrow is: a színész-életmódtanácsadó Brad Falchukkal jár, akit magával vitt Robert Downey Jr. ötvenedik születésnapi bulijára.

Álljunk meg egy percre

Ki ez a Brad Falchuk? Író-producer, hozzá fűződik a nemrég véget ért, szupersikeres, Glee, az új évadára többek közt Lady Gagát szerződtető American Horror Story, és a Kés/Alatt. Állítólag hónapok óta együtt vannak, de most először készült róluk közös fotó, a bulihelyszín közelében. Nem mintha ettől válna minden bizonyossá, de a férfi átkarolta a nő derekát, úgy siettek. Eddig nem mutatkoztak ilyen impozáns társaságban, vagy csak nem derült ki.

Hogy pontosan mióta ismerik egymást, nem tudjuk. Az biztos, hogy 2010 óta dolgoznak együtt a Glee című sorozaton. A Page Six már októberben arról írt, hogy a pár nem csinál titkot abból, hogy együtt vannak, de kizárólag zártkörű celebbulikon jelennek meg együtt. A People szerint tavaly július óta találkozgatnak, akkor Utah-ban mentek valahova üdülni. Történt (ezek szerint) mindez négy hónappal azután, hogy Paltrow és Martin bejelentették, házasságuk véget ért. Falchukról még azt érdemes tudni, hogy tíz év után, 2013-ban vált el két gyermeke anyjától, és tulajdonképpen bármit csinál, az elég sikeres lesz.

Robert Downey Jr. születésnapjának vendéglistája pedig egyébként elég impozáns: ott volt Reese Witherspoon férjestül, Dustin Hoffman, Edward Norton, Katie Holmes, Tobey Maguire, Jason Bateman, Rosanna Arquette, Jack Osbourne és várandós neje is. Mindeközben Chris Martin New Yorkban időzött barátnőjével, Jennifer Lawrence-szel, a Central Parkban ebédeltek, aztán kéz a kézben elsétáltak.