Magas, szőke, korábban a magyar női kosaras válogatott tagjával jár Habony Árpád, a Velvet információi szerint hónapok óta tart a kapcsolatuk. A húsvét hétvégét együtt töltötték Londonban. A 29 éves sportolónő jelenleg az újbudai kosárlabda csapat tagja, korábban a miskolci DVTK, a Nanette FTC, Szeged és Kecskemét városokban is játszott. Személyiségi jogok miatt a nevét nem írjuk le, sem a Facebook és Instagram profilját (melyek nyilvánosak) nem linkeljük – szeret szelfizni, ennyit elmondunk.

Úgy tudni, a sportolónő csak hosszú távú kapcsolatokban élt, vőlegénye is volt, évekkel ezelőtt pedig Kucsera Gábor volt a partnere. Az ismerősei szerint nagyon szép, kedves lány, akire nem lehet rosszat mondani. Annyiban hasonlít Kapócs Zsókára, azaz papír szerint még Habony Zsókára, hogy magas és szőke. 

Habony Árpád és Kapócs Zsóka negyedszer sem mentek el a válóperes tárgyalásukra, hivatalosan még házasok. Hat nappal azután szakítottak, hogy kimondták a boldogító igent, több évnyi párkapcsolat után. Azóta mindketten külön utakon járnak, a miniszerelnök stratégiai tanácsadója hónapok óta lelkesen jár jelenlegi barátnője kosármeccseire.

Kommentálná? A Facebookon tegye!