18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden Melanie vállalna pornót

2015.04.09. 08:06

A nap legkevésbé meglepő híre: Éden Melanie azt mondta a Borsnak, hogy szerepelne pornófilmben, de csak akkor, ha azt a fiújával, Ádámmal teheti. Ez gyakorlatilag már meg is valósult, hiszen tudták, hogy minden mozdulatukat kamerák figyelik, és így estek egymásnak a műsorban, sokszor és sokféleképp. Még a többiek előtt is.

„Sok pozitív visszajelzést kaptam, így most azt mondom, simán vállalnék pornófilmet is, de csak akkor, ha Ádámmal forgathatok. Úgyhogy ha lesz ilyen ajánlat, vele is meg kell beszélnie ezt a producernek” – foglalta össze a Csiszér Melanie, aki egyébként maga is zenekart tervez alapítani („egy lánybanda, ami stílusban leginkább Rihannához hasonlítható”), nemcsak a fiúja útját egyengeti a zeneiparban. Ha a jóisten kegyes, akkor nem ő fog énekelni, mert már a beszédhangja is olyan, mint egy héliumal túltöltött mókus. Alant megtekinthetik az utolsó szexelős édenvideóját.