A Velvet tudósítói is ott voltak csütörtök este a Playboy által rendezett díjkiosztón, aminek az volt a neve, hogy Man of the Year, azaz Az év férfija. A ma esedékes heti trendben tehát természetesen ennek az eseménynek a legjobb fotóit mutatjuk – íme, így öltöztek fel aznap este a legszebb nők. Ön szerint ki nézett ki közülük a legjobban?

Balogh Edina

A Barátok közttel befutott Balogh Edina, illetve most márSom-Balogh Edina újabban ruhát is tervez. Ami aznap este a sejtelmesen rövid kabát alól előkerült, az is saját divatmárkájának, a Meringue-nek egy kreációja. A szett egy áttetsző fekete csipkefelsőből és egy fehér aljból áll, de természetesen villantásbiztos az összeállítás attól, hogy a mellrészt a melltartó alakú fehér csík takarja. Vagyis inkább emeli ki.

Kiss Ramóna

Nézzük tovább a Barátok közt sztárjait, nem hiányzott ugyanis Kiss Ramóna sem! Ő is két Playboy-nyuszi között pózolt a Velvet fotósának, és egész jól összeöltözött velük, csak persze nem volt rajta tapsifül, a ruhája viszont a földig ért. Ebben a cikkben hat szettet mutatunk, és a hat közül egyértelműen ez a leginkább klasszikus stílusú ruha: sötéten csillog, de nincs benne semmi hivalkodó, speciális vagy különösebben aktuális. Léber Barbara tervezte egyébként, ha ön véletlenül szereti tudni az ilyen részleteket.

Nagy Alexa

Igen, a cikk felét a Barátok közt színésznői teszik ki, ugyanis jelen volt még Nagy Alexa is. Ő Kiss Ramónához hasonlóan szintén egy földig érő estélyit választott aznap estére, de a hasonlóságok ennyiben nagyjából ki is merülnek. Amint azt nyilván ön is látja, Nagy Alexa almazöldben ment el a playboyozni, ruhájának van ujja és visszafogott dekoltázsa, viszont szinte csípőig fel van sliccelve elöl a bal oldalon.

Tóth Gabi

És most térjünk vissza a fekete szettekhez, és egyben jöjjön két nő, aki az X-faktorhoz kapcsolódik. A zsűritag Tóth Gabinak mondjuk az alakja éppen nem tűnik a legszerencsésebbnek ebben a szettben-pózban, de kit érdekel a derék-csípő viszonylat ilyen nagyvonalú dekoltázs és ilyen remekül eltalált séró mellett? Az egész összeállítás enyhén az 1985-ös Madonnát idézi, ami mindig, mindenkinek egy remek támpont tud lenni. Ha valamelyik reggel/este hirtelen önnek se jut eszébe, mit vegyen fel, gondoljon csak az 1985-ös Madonnára és minden rögtön megoldódik!

Horányi Juli

Ha valaki nem nézte volna annak idején, annak szólunk: Horányi Juli úgy kapcsolódik az X-Faktorhoz, hogy 2014-ben ő lett a második Tóth Andi mögött. Nem kell velünk egyet érteni, de szerintünk ez a bizarr gallér és peplum, bár ugyanolyan fekete, mint az összeállítás többi része, nem nagyon tud szerves egészet alkotni magával a ruhával, hanem kicsit olyan, mintha egy eredetileg normális estélyit próbált volna valaki utólag egy kis rátéttel elvinni művészieskedőbb irányba. Illetve nem csak úgy általában valaki, hanem konkrétan Gottlieb Réka divattervező, tőle kapta ugyanis Horányi Juli ezt a dresszt.

Dobó Kata

Ki volt a legszebb?

Csütörtök este Dobó Kata kapta meg az év múzsája címet. Nekünk most hirtelen nem rémlik, hogy mostanában mit is csinált Dobó Kata, amitől a Playboy olvasói annyira meginspirálódtak, de az is lehet, hogy a díj csak úgy általában szól Dobó Kata dívaságának, az elmúlt egy évtől függetlenül. Mert az azért vitathatatlan, hogy ő mindig is külön kategória volt a magyar celebek között, és ezt az öltözködése is kifejezte csütörtök este. A Maison Marquise nevű márkának köszönte meg ezt a citromsárga, fecskés ruhát, amit önök közül sokan bizonyára túl furcsának fognak találni (és akkor még a táskáról nem is beszéltünk!), de nézzék csak meg, ez az árnyalat mennyire jól megy a színésznő rúzsához és hajszínéhez! Ha végigklikkelte a fotókat, kérjük, szavazzon!