Mi igazán példaértékű produkciónak gondoljuk, hogy Emily Ratajkowski egy egész albumot készíttetett magáról, amelyben meztelen. A meztelenség jó, ha egy híres ember meztelen, azt külön szeretjük. Ezért el is gondolkoztunk rajta, kik azok, akiknél egy bevállalós fényképsorozat igazán nagy lavinát indítana el. Felsoroljuk, kiket szeretnénk a legjobban így látni, majd a végén megszavazhatja ön is.

Osvárt Andrea

A 35 éves színésznő évek óta stabilan hozza a visszafogottan szexi imidzset. Tulajdonképpen minden létező fotón gyönyörű, ezért valószínűleg megvásárolnánk a nagy meztelenkedős albumát. Sőt, meg mernénk kockáztatni, hogy még egy olyan albumot is, amiben ruha van rajta.

Nyári Diána

A Barátok Köztből ismerős színésznőtől nem idegen a fotózás sem, több elég vadító képet is fel lehet róla lelni az interneten. Jól is áll neki a kamera, fiatal is, és igazából még mindig nem értjük, miért nem szokás igazán a sorozat legjobb nőiről folytatott beszélgetésben az elsők közt emlegetni.

Kiss Ramóna

Apropó Barátok Közt, Kiss Ramóna már tényleg annyira visszafogott életet él, hogy szinte könyörgünk az égieknek egy nagy vetkőzésért. Nem akarunk senkit sem kiborítani, de talán rá van a legkevesebb esély.

Sarka Kata

Élete legjobb formájában van, nem véletlenül kezd el hamarosan fitneszmodellkedni. Szerintünk ez épp elég indok arra, hogy készüljön róla egy nagy és részletes album.

Palvin Barbara

Bár kedvenc modellünk már vetkőzött, azoknál a képeknél azért még lehet bevállalósabbakat is csinálni. Szerencsére a szakmájában bőven benne van egy ilyen, szóval lehet drukkolni.

Na ki kéne?