Taszító perben lesz kénytelen részt venni Sofia Vergara: volt vőlegénye ugyanis lefagyasztott embriók miatt perelte be a színésznőt – írja az ET Online. Anno ugyanis Nick Loeb spermájából hoztak létre két embriót, amiket aztán lefagyasztottak. Miután szakítottak, Vergara szerette volna azokat megsemmisíteni, míg Loebnek szüksége volt rájuk (hangsúlyozzuk, itt majdnem emberi lények sorsáról van szó).

Egy jogi szakértőt is megszólaltattak, aki szerint a vonatkozó dokumentumok csak halál esetére tartalmaznak passzusokat, szakítás, válás esetére nem, így nem világos, ki milyen jogokkal rendelkezik az embriók élete/halála felett. Vergara korábban úgy magyarázta az elsőre elhamarkodottnak ható lefagyasztást, hogy annak idején Loeb nagyon szeretett volna fiúgyermeket, de még nem akartak a projektbe élesben belevágni, kapóra jött a tudomány e találmánya. Hat hónappal az embriók lefagyasztása után szakítottak Loebbel.

Vergarát már eljegyezte új fiúja, Joe Manganiello, a pletykák szerint szeptemberben lesz az esküvő. Valószínűleg a bíróság majd úgy fog dönteni, hogy csak közös megegyezés esetén ágyazhatják be az embriókat, ha ilyen nem születik, akkor halálra ítélik őket.