Ha Aleska Diamond nem kapja rajta 19 esztendősen a fiúját egy másik lánnyal csókolózni, eszébe sem jutott volna, hogy a szexiparban dolgozzon – írja a Bors, az újabban már légtornász és médiaszemélyiségként működő Aleska Diamond új könyvét idézve. 

 önéletrajzi regényében emlékezik meg első nagy szerelméről, egy Gábor nevű srácról, akivel még szülővárosában, Komlón szerettek egymásba. A gond akkor kezdődött, amikor a továbbtanulás miatt Emese Budapestre költözött.

– Egy ideig működött a távkapcsolat, de Gábor úgy érezte, hogy elhanyagolom. Komlón náluk laktam egy saját, elkülönített lakrészben, ahol egyszer egy másik lánnyal találtam, csókkal búcsúzott tőle a szemem láttára. Négy évig tartó, veszekedésektől mentes, idilli kapcsolatunk olyan drasztikusan szakadt meg, hogy szinte sokkolt. Összepakoltam és elköltöztem – elevenítette fel. 

Emiatt még jobban megerősödött benne a vágy, hogy valakivé váljon Budapesten. 

Évek múlva derült csak ki, hogy Gábor féltékenységből tette lapátra, mert azt hitte, szeretője van Budapesten. Addigra viszont a csalódott lány már belecsöppent a pornózásba, mert tánctanárnőként keresett pénzéből az albérletét is alig tudta kicsengetni. Szüksége volt a visszaigazolásra, hogy igenis kell a férfiaknak. 

A történetnek azonban itt még nincs vége, ha úgy érzi kíváncsi, kattintson