Andy Vajna feleségének átlagosnál rövidebb, megvastagodott végű hüvelykujját számítógéppel csinosították ki a Miss Universe Hungary versenyt népszerűsítő  óriásplakátokon, írja a Bors.

A lap összehasonlította a képet Vajna Tímea Instagram oldalára posztolt fotóival (már amelyiken látszik a hüvelykujja), sőt, még egy fotóst is megkérdezett az ügyben.

„Az eredeti képeket látva egyértelműen kijelenthető, hogy az óriásplakáton látható kéz retusálva van. A Photoshop egyik alap eszköztárába tartozik a Liquify, aminek segítségével a görbületek néhány kattintással teljesen újraírhatók. A leggyakrabban a felesleges kilók eltüntetésére használják a fotósok, de egy ilyen szépséghiba kiküszöbölésére is tökéletes megoldást nyújt. Nem meglepő és teljesen elfogadott, ha a modellek Tímeáéhoz hasonló segítséget kérnek, ugyanis ez abban segít, hogy a figyelem a lényegre irányuljon. Jelen esetben ezen az óriásplakáton a Miss Universe koronája, nem pedig Tímea ujjának a szokásostól eltérő formája. Szerencsétlen helyzet alakult volna ki, ha a hüvelykujján nem „faragnak” egy picit" – nyilatkozta név nélkül egy szakértő, aki szerint a fotón nem vitték túlzásba a retusálást.

A Bors sajtósán keresztül megkereste az ügyben Vajna Tímeát is, de ő röviden csak annyit üzent, hogy nem akar az ujjáról beszélni.